Glumici nasred ulice stavili lisice na ruke i odveli je u stanicu! Šokantne fotografije obilaze svet: Evo šta se desilo! (FOTO)

26.11.2023

23:20

0

Drama se odvila u ranim jutarnjim satima

Glumici nasred ulice stavili lisice na ruke i odveli je u stanicu! Šokantne fotografije obilaze svet: Evo šta se desilo! (FOTO)
Tifani Hadiš - Copyright Profimedia

Stendap komičarku i glumicu Tifani Hadiš policija Beverli Hilsa privela je oko 5.45 sati ujutro 24. novembra, zbog sumnje da je vozila u alkoholisanom stanju. Fotografije privođenja ne prestaju da izazivaju burne reakcije tamošnje javnosti, koja izgleda nije računala da će Hadišova ponoviti ovu grešku. 

Tifani je spažena kako spava preko volana, dok je motor auta još uvek radio. Prethodnu noć, inače, provela je u „Laugh Factory-ju", gde je imala nastup. 

Tifani je, podsetimo, već jednom imala sličan ispad. U januaru prošle godine završila je u stanici u Džordžiji, pošto je policija odgovorila na poziv zabrinute osobe o „vozaču koji spava za volanom". 

Sve se onda dogodilo oko 2.30 ujutro, a ona je kasnije puštena na slobodu pošto je platila kauciju. Govoreći o incidentu u šouu Džimija Falona, izjavila je:

- Molila sam se bogu da mi pošalje novog čoveka, dobrog čoveka (posle raskida iz novembra sa reperom Komonom). I poslao mi je... Četvoricu. U uniformama. Sad imam i jednog super advokata, tako da će ovo biti rešeno, ali ja izgleda moram da budem preciznija kad tražim nešto od Boga - nasmejala je ona, ali lekciju ipak nije naučila. 

Najnovijim snimkom na Instagramu posle novog skandala pokrenula je pravu lavinu komentara. 

- Devojko, tebi treba pomoć. Mogla si nekoga da ubiješ. Ovo ti je drugi put. Otrezni se. Nema ničeg lošeg u tome da potražiš pomoć - samo je jedan u nizu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike