"Brate Srbine, šta bih ja tebi radila, bio bi trudan godinama": Karleuša stala u odbranu Severine i obratila se Milanu Popoviću (FOTO)

28.01.2024

14:30

0

Okrivila ceo pravosudni sistem u Hrvatskoj da je zakazao

"Brate Srbine, šta bih ja tebi radila, bio bi trudan godinama": Karleuša stala u odbranu Severine i obratila se Milanu Popoviću (FOTO)
Copyright ATA Images/Antonio Ahel/Youtube/Happy tv

Vest da je Severini oduzeto starateljstvo nad sinom Aleksandrom i dodeljeno Milanu Popoviću podigla je javnost na noge. Brojne pevačicine kolege iz regiona svakodnevno joj upućuju poruke podrške, a svi su čekali komentar one koja uvek podigne prašinu - Jelene Karleuše. 

Mala od skandala stala je u odbranu Severine, ističući da je razočarana u pravosudni sistem Hrvatske koji je počinio nepravdu. 

- Ispade ovaj Severinin bivši psiho bitniji i uticajniji u Hrvatskoj i od njihovog premijera i predsednika i suda i zakona i pravde i Boga. Sad, pošto ste se braćo Hrvati pošteno obrukali, jer predugo gledamo nepravdu prema ovoj ženi i pun nam je k**ac, kakve su šanse da proverite poslovanje, rekla mi bubica da se tu nešto mulja sa porezom (kad je već korupcija normalna u Hrvatskoj). I vi posle nešto za Srbiju pričate... E moji vi... Ovde bi to Severini bilo rešeno davnih dana. A i imamo sposobne advokate, Severinini su puki amateri. 

Printscreen Instagram/karleusastar
 

Pevačica je u svom stilu zapretila Popoviću i iznela teške optužbe na njegov račun.  

- A pošto će i dotični uticajni ovo pročitati, mogu samo da mu poručim - Šta bih ja tebi, brate Srbine, radila, bio bi prvi muškarac koji je zatrudneo i bio trudan godinama! Nisi ti Srbin, ti si... Da ne lajem.... Znam da budem pogana... Ako te negde nagazim reći ću ti u lice, lako je ovako biti hrabar, a i znam neke koji imaju malo više parica od tebe.

Pokušali smo da dobijemo Popovićev komentar o navodima Karleuše, ali nije bio dostupan na brojeve poznate redakciji.

A.A./ATAImages
 

Podsetimo, Severina je nedavno održala i prvi nastup nakon skandaloznog suđenja i tom prilikom se obratila publici. 

- Kažu da moramo da ćutimo o slučajevima kad su deca u pitanju. I biti pokorne. Ćutala sam uporno i pokorno. Druga strana je pričala, ja sam nemo čekala i verovala u hrvatski pravni sustav. U zaštitu dece, ako ne mene. Ćutala sam dok mi nisu prvi put uzeli dete. Od tada govorim o nepravdama sistema, o organizovanom otimanju dece kad su bogati ili moćni očevi u pitanju. I neću stati.. Hvala na podršci, nikad neću moći da vam zahvalim, moj duboki naklon - izjavila je ona.

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike