Severina odgovorila predsedniku Hrvatske: Moje dete nije ludo i nema sede, ali mu se oduzima bezbrižno detinjstvo

26.01.2024

19:39

0

On je istakao da se "ne razume u materiju", ali da mu je žao deteta

Severina odgovorila predsedniku Hrvatske: Moje dete nije ludo i nema sede, ali mu se oduzima bezbrižno detinjstvo
Severina Vučković - Copyright A.A./ATAImages

Javnost u regionu danima bruju o tome što je Severini Vučković oduzeto starateljstvo nad sinom koje je delila sa bivšim partnerom Milanom Popovićem, te u potpunosti dodeljeno njemu. 

Mnogi su se oglašavali o ovom slučaju, a to je danas učinio i predsednik Hrvatske Zoran Milanović, kojem je sada Severina odgovorila na svom nalogu na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Poštovani predsedniče, nije 9 godina, 11 godina to traje. Hvala što ste shvatili da se ne radi o meni, nego o mom detetu. I da je to poigravanje sistema sa jednim detetom više od decenije - bešćutno. Oduzima mu se pravo na bezbrižno detinjstvo i pravo na dom - napisala je Severina na svom nalogu na Instagramu, pa dodala:

- I na kraju, hvala na brizi, dete nema još sede. I nije poludeo... Ali i vi, predsedniče, morate shvatiti da je upravo predsednik Vrhovnog suda ovo vratio na prvu instancu. I šta ćemo sad? Kaži, pravda uvek pobedi na kraju, a bilo bi lepo da je pobedila na početku. 

ATA Images/Miloš Rafailović
Severina

Podsetimo, predsednik Hrvatske je izjavio da ne zna toliko o ovom slučaju, ali se zapitao kako sudovi vode ovakve procese i da li možda u Ustavu treba nešto promeniti. 

O celom slučaju se danas oglasio i sudija koji je i doneo odluku da starateljstvo nad detetom u potpunosti pripadne Popoviću. 

On je, između ostalog, rekao da Severina tendenciozno prezentira sebe, te zamerio što je pevačica pričala o tome da se sa veštakom sretala u parku. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike