Estrada pod lupom 24sedam: Šok popis! Nikad veći skandali velikih zvezda (FOTO/VIDEO)

01.11.2021

08:15

0

Ko se druži, a ko se tuži, ko koga „vozi“ i odvozi, bile su teme koje su zanimale javnost

Estrada pod lupom 24sedam: Šok popis! Nikad veći skandali velikih zvezda (FOTO/VIDEO)
show nedelja drugi - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages/YouTube

Protekla nedelja na estradnom nebu bila je i više nego burna. Ko se druži, ko koga tuži, koga „vozi“ i odvozi - bile su teme koje su zanimale čitavu javnost, a o kojima je 24sedam blagovremeno izveštavao. Ceca Ražnatović neće JK u svojoj blizini, naslednik Mirjane Antonović tuži i majku i pevača Miroslava Ilića, a misici Valentini Petrović dvoglavi orao došao glave. Severinin bivši Milan Popović izneo je nove dramatične detalje njihovog spora, Aleksandra Prijović divljala je po ulicama Beograda, što obično nije slučaj, a za to vreme Stanivukovićeva bivša uživala je u noćnom provodu sa Breninim sinom, Viktorom Živojinovićem.

Četrdesetodnevni pomen Marini Tucaković održan je krajem ove turbulentne sedmice.

Ceca i JK zajedno u „Zvezdama Granda"?

Iako polako ali sigurno „ulazi u štos“ već uigrane ekipe žirija poznatog talent-šoua, pevačici nije bilo pravo kada je i pomislila šta sve još može da je snađe. Naime, Saša Popović je oduvek pravio iznenađenja u emisijama, pa pojedinci smatraju da bi i ovako nešto mogao da osmisli - spoji dve, kako je dobro poznato, ljute rivalke, a Ceca je burno reagovala kada ju je ekipa 24sedam upitala o tome.

- Na to pitanje uopšte neću da odgovaram zato što je to prosto nemoguće - rekla nam je Ceca, a kada smo je i zamolili za odgovor objasnivši da je to samo hipotetičko pitanje, vidno se i unervozila.

 

 

- Nemojte molim vas da pravite problem tamo gde ga nema. Evo, odgovorila sam vam iste sekunde - dodala je na tu temu. 

Devin tužio i majku i Miroslava!

Mirjana Antonović, Ilićeva bivša ljubavnica, godinama pokušava da dokaže da je pevač biološki otac njenog sina. Međutim, nakon poslednjeg susreta s njim u sudnici, priznala je da je zapravo Devin taj koji je tužio kako Miroslava, tako i nju kada je saznao, prema njenim rečima, celu istinu.

Mirjana Antonović Antonio Ahel/ATAImages
 

- Nisam ja ta koja tužim Miroslava. Devin je odlučio da tuži i mene i Miroslava kad je saznao istinu. Na sudu sam i da se branim i da pružim sinu podršku. Nisam tu da promovišem knjigu, niti da tražim publicitet. Oni koji imaju više informacija o meni znaju da sam sve to mogla u mnogo mlađim godinama - objašnjavala je ona nedavno na Fejsbuku, pa dodala:

- Ja sam odavno digla ruke i shvatila da se u Srbiji teško dolazi do pravde. Da ima pravde ne bi proces uzeo toliko godina da dete odraste, da pomru svedoci i da već treći sudija iznova počinje proces. Da ima pravde sud bi imao moć da naredi gospodinu Iliću da priloži DNK. Da postoji pravda, bili bi kažnjeni svi koji se pojave pred sudiju i lažno svedoče. No, moj sin i dalje veruje da će na kraju, protiv svih sila, ipak pravda pobediti i u Srbiji - zaključila je ističući da njenom sinu otac nije potreban.

Misica iz bajke „skrenula" u pakao!

Valentina Petrović se našla u centru skandala tokom izbora za „Mis Interkontinental", kad se fotografisala sa predstavnicama Crne Gore, Albanije i tzv. Kosova pokazujući rukama simbol dvoglavog orla. Zbog svog nepromišljenog postupka je navukla na sebe gnev javnosti, pa se zatim javno izvinila, a iz takmičenja nije bila izbačena.

- Želim da se javno izvinim zbog svojih nepromišljenih postupaka svom narodu i svojoj državi. Kada smo došli ovde, predstavnice Kosova i Albanije su imale poglede usmerene ka meni koji nisu bili prijatni. One su konstantno želele da budu u mom društvu, da se druže sa mnom, a kako sam ja odgajana da nemam predrasude, prihvatila sam njihovo društvo - poručila je ona, nakon što joj je ugašen i Instagram profil.

Printscreen/Instagram
 

- Svi su mi govorili da se čuvam i da povedem računa, ali uplela sam se u njihovu igru i takozvanu divnu energiju, prijateljsku nastrojenost i zaboravila sam šta su mi svi govorili. Sada sam sigurna da je to bila zamka i da je to smišljeno. Kada su osvanule naše slike sa tri prsta, one su me blokirale, ugašen mi je Instagram profil, a one su stalno objavljivale naše slike sa dvoglavim orlom da ispadne da smo se samo tako slikale. Proživljavam pakao, prete mi. Bajka koju sam živela postala je katastrofa - kazala je Petrovićeva.

„Severina je uticala na veštake!"

Pevačicin nekadašnji partner s kojim je dobila sina Aleksandra, Milan Popović, gostujući u jutarnjem programu srećne televizije izneo je u javnost protekle nedelje nove optužbe na njen račun. Osim o skandalu iz škole koju pohađa njihov naslednik, on je porazgovarao i o navodima da je Severina uticala na veštake u njihovom sudskom postupku za starateljstvo nad detetom, kao i dokumentu s naslovnice „Nacionala", gde je svojevremeno i našao „dokaz" da je pevačica „pritiskala" psihijatra.

Severina ATAImages/ A.A.
 

- Moram da raskrinkam neistine koje su bile objavljene od strane Severine i njenog PR tima. To su neistine, čovek kad ih sluša zapita se, da li može dete da se da takvom čoveku kao što majka deteta govori da jeste. Bilo je priča da smo moji prijatelji i ja pokušavali da utičemo na veštake, istina je drugačija. Severina je uticala na veštake. Zašto bi se Severina sa veštakom dok piše izveštaj nalazila u parku, u Maksimiru, van radnog vremena i na sudu je rekla da mu je nudila torbu sa dokazima da je tata vikao na dete. Kakvi dokazi treba da budu da je tata vikao na dete? Možete da zamislite šta je bilo u torbi. Veštak je tražio izuzeće i povukao se iz toga - objašnjavao je, između ostalog, Popović.  

Prošlo je tužnih 40 dana od Marininog odlaska...

U petak, 29. novembra, na Novom groblju u Beogradu održan je četrdesetodnevni pomen Marini Tucaković. U najvećoj tišini članovi porodice su tokom podneva otišli na njen grob i zapalili sveću.

Na pomen su, inače, prvi stigli Marinini suprug i sin, Aleksandar Radulović Futa i Milan Laća Radulović, kao i Marinina kuma Marijana Petrović, a bilo je i nekoliko njenih kolega poput Jelene i Žike iz grupe „Zana" i Gorana Stojićevića Karamele.

Stanivukovićeva bivša u društvu Breninog sina!

Romansa pevačice Tanje Savić i političara Draška Stanivukovića, digla je sve na noge. No, sve ovo i ne bi bilo toliko iznenađujuće da Stanivuković u tom periodu nije bio u emotivnoj vezi sa Kristinom Beronjom. Odmah pošto se saznalo za njihov odnos, Beronja je otpratila mladog političara sa Instagrama i okrenula novi list. Kako je želela što pre da zaboravi na ono što se desilo, ona je došla u srpsku prestonicu i odmah krenula u provod. Najveće iznenađenje je to što se u jednom prestoničkom restoranu pojavila u društvu Breninog sina Viktora Živojinovića.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Njih dvoje su se dobro zabavili i uživali uz vino i tamburaše.

Prija divljala za volanom!

Uvek smerna i umerena, a za volanom - divlja. Aleksandra Prijović je iznenadila mnoge neprimerenim ponašanjem u saobraćaju. Naime, pevačicu je ekipa emisije „Paparaco lov“ uhvatila kako dva puta prolazi kroz crveno svetlo na semaforu, dok je vozila sina Aleksandra u vrtić.

Printscreen Youtube/ Paparazzo Lov
 

Pošto ga je ostavila u ovoj ustanovi, nastavila je sa prebrzom vožnjom.

 

 

Inače, prema propisima u našoj zemlji, za prolazak kroz crveno kazna iznosi od 15.000 do 30.000 dinara, kao i šest kaznenih poena, ali i zatvorska kazna do trideset dana. Takođe, može doći i do zabrane upravljanja vozilom i to više od tri meseca.

Preminuo Ganter iz serije „Prijatelji"

Glumac Džejms Majkl Tajler, javnosti najpoznatiji kao Ganter iz „Prijatelja", izgubio je bitku s opakom bolešću s 59 godina.

Džejms Majkl Tajler Profimedia
 

Umro je u svojoj kući u Los Anđelesu, navodi se u saopštenju njegovog predstavnika za medije. Rak prostate bio mu je dijagnostikovan 2018, a kasnije se proširio i na kosti. Najbliži, kao i kolege iz čuvenog šoua, u suzama su se oprostili od njega.

Bonus video: 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike