Stižu nove kritike o "Nedelji"! Oglasio se Braja, a Džejeva Andrijana i dalje razočarana: Zvali su me 10 dana od sahrane za film!

25.01.2024

08:30

1

Pevačeva prijateljica smatra da se projekat prebrzo odigrao

Stižu nove kritike o "Nedelji"! Oglasio se Braja, a Džejeva Andrijana i dalje razočarana: Zvali su me 10 dana od sahrane za film!
Husa kao Džej u "Nedelji", Andrijana Tomanić i Dragan Brajović - Copyright Promo/Pelicula Production/Antonio Ahel/ATA Images

Reakcije o filmu "Nedelja" čija je premijera bila 16. januara, mahom su pozitivne, a priču o slavnom Džeju Ramadanovskom pogledalo je za pet dana čak 100.000 ljudi.

Ipak, i pored sjajne glumačke ekipe, čini se da ima i onih koji su očekivali više, pa se na društvenim mrežama polemiše o zadovoljenju kriterijuma. Ako je suditi prema najbližim Džejevim prijateljima i saradnicima - moglo je drugačije, dok je šira javnost i više nego zadovoljna. 

Kompozitor i tekstopisac Dragan Brajović Braja reagovao je na nezadovoljstvo o filmu koje je iznela na Tviteru Sonja Lazetić, supruga bivšeg fudbalera Nikole Lazetića.

- Odgledala sam film "Nedelja" i reći ću samo da se nadam da će neko nekada snimiti film o Džeju i njegovom životu - napisala je Sonja, pa se Braja nadovezao.

- Nije baš tako. Ali ako ti smeta puno Miće i Ise, pa i Zdravka, onda ne znaš puno o tom periodu. Drugi deo (ako ga bude), dopao bi ti se više. A i serija je bolja od filma. Meni fali više dorćolskog humora, ali pisao je Podgoričanin scenario, tako da... - poručio je Braja, pa se Lazetićeva još jednom nadovezala:

 

 

- Nije kao da me toliko zanima život gore nabrojanih ljudi da bih gledala film o njima uz dužno poštovanje svih, naravno. Zanimljivi su ali ih zaista ima previše. Očekivala sam da će biti više o Džeju. Očekivala sam mnogo više njegovih pesama. Možda nisam ispratila dobro najavu filma, možda i nije tema samo Džej već dorćolski fazon ili šta već. Svakako moram da dodam da su glumci fantastični i da su svoj deo posla obavili vruhsnki - zaključila je ona.

Lukas jedini bio uz Džeja

Celu ovu priču o životu Džeja preskočila je njegova prijateljica Andrijana Tomanić, s kojom je živeo. Iako se očekivalo da će se pojaviti na premijeri "Nedelje", ona je na naše pitanje o izostanku gotovo poručila da je bojkotovala film. Njeni razlozi su, ipak, teži, iako dodaje da su gore pomenuti navodi poznatih tviteraša verovatno tačni.

ATAImages/ Antonio Ahel
Džej Ramadanovski

- Nisam bila na premijeri jer i nisam bila za to da se snima film o Džeju. Sve mi je to brzo bilo, požurili su sa snimanjem i svakako ne bih iz emotivnih razloga mogla da dođem da gledam pa onda nisam ni došla na premijeru. Oni su mene zvali čim je prošlo 10 od sahrane zbog snimanja filma! Požurili su, a to ne mislim samo ja, nego i moji i Džejevi prijatelji - istakla je Andrijana za 24sedam.

Promo/Pelicula Production
Film "Nedelja": Husein Alijević Husa i Milica Janevski

Pitali smo je i da komentariše stav Ace Lukasa o "Nedelji" i prijateljima legendarnog pevača, za koje je naveo da su bili lažni.

- Lukas je zaista do poslednjeg dana bio uz njega. A što se tiče drugih kolega, Džej se slabo i družio sa njima - kazala je Andrijana, koja je i danas okupirana Džejevom porodicom iako njega nema, pa kaže da želi Mariji da pomogne oko karijere.

ATAImages/ Antonio Ahel
Andrijana Tomanić i Marija Ramadanovski

- Ona ima želju da peva. Treba se odlučiti koji bi to pravac muzike bio... Rale je najveća podrška - rekla je Tomanićeva za kraj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike