Lukas prekinuo tišinu! Evo što se nije pojavio na premijeri „Nedelje": Nikad taj film neću ni da pogledam! (FOTO)

21.01.2024

15:30

2

Džej Ramadanovski bi mu, kaže, to oprostio

Lukas prekinuo tišinu! Evo što se nije pojavio na premijeri „Nedelje": Nikad taj film neću ni da pogledam! (FOTO)
Aca Lukas - Copyright ATAImages/Stefan Tomašević

Film „Nedelja", snimljen po motivima iz života sada pokojnog Džeja Ramadanovskog, nedavno je ugledao svetlost dana na zadovoljstvo brojnih fanova. Na premijeri istog, međutim, pevač Aca Lukas se nije pojavio i za to je, po svom mišljenju, imao i veoma dobar razlog. 

Objavivši jednu stariju fotografiju s Ramadanovskim, osim što se prisetio svog druga kog je izuzetno voleo i cenio, Lukas je na Instagramu objasnio i zašto je doneo takvu odluku, te naglasio kako ovo filmsko ostvarenje nikad neće ni pogledati. 

„Nisam ni hteo da se pojavim!"

Aca Lukas i Džej Ramadanovski, A.A./ATAImages
 

- Džeja sam voleo iskreno, do poslednjeg trenutka njegovog života, a i danas i zauvek. Bio sam uz njega do kraja, jer je faktički jedina osoba na ovoj našoj takozvanoj turobnoj estradi koju sam isto voleo i poštovao. I to svi znaju. A ako me pitate zašto se nisam pojavio na premijeri filma o Džeju, reći ću vam - počeo je on, pa dodao:

- Da, nisam se pojavio, tačnije nisam ni hteo da se pojavim i evo sada javno kažem da svi znaju da film nikada neću odgledati, upravo iz ljubavi i poštovanja prema toj veličini i tom čoveku kog sam toliko voleo. Jer kada vidite pozamašni spisak onih koji učestvuju na ovaj ili onaj način u filmu i oko filma, ja ću vam reći, 'ajde da ne preteram pa da kažem 100 odsto, ali 99 odsto njih su oni koji se isključivo okorišćavaju o njegovu smrt i njegovu nesreću. Svi koji iole poznaju ovu našu takozvanu jadnu estradu, znaju o čemu govorim. 

Ni tu se, međutim, nije zaustavljao. 

Aca Lukas, ATAImages/ A. H.
 

- Poslednjih, pa, desetak godina njegovog života svi oni su ga pljuvali, ismevali, pa čak mu i noge pdometali, niko od njih mu se nije našao kada mu je najteže bilo, a sada su došli da se šepure na crvenom tepihu i da puštaju lažne suze, misleći da ono što su mu radili za života niko nije primetio ili su zaboravili. E vidite, ja nisam. Došli su da na imenu pokojnika sada vraćaju svoje karijere, koje su već dugo vremena na ozbiljnim nizbrdicama, došli su da pričaju jako su ga voleli, a niko mu nije pomogao i hteo da pomogne kada mu je bilo najteže - udario je folker i na izvesni deo estrade, pa napisao i:

- Osim par ljudi, čija imena neću ni da navodim, a ni oni to ne bi hteli, jer se pomaže da se pomogne, a ne da bi drugi znali. E, zato nisam došao na premijeru, jer sam ga zaista voleo, poštovao i cenio, bio uz njega do kraja. A rekao sam mu: „Nemoj, brate, da dozvoliš da ti ova go*na pokazuju ljubav onda kada ti ona neće biti potrebna. Znači, ona kada te više ne bude bilo." Sto puta sam m to rekao. I to se desilo. 

Potom, Aca Lukas zaključio je poruku rečima:

„Džeki, voli te tvoj Čupavi..."

- Od svih licemera, secikesa i smardova, bili oni sa estrade ili iz drugih sfera, mogu da izuzmem samo njegovu decu, njegovu Andrijanu, njegovog Ruleta, mene i jednog našeg zajedničkog druga, zove se Vlada i jednog poznatog biznismena koji mu je uvek bio tu kada je trebalo. Ovo je tužna istina našeg jadnog okruženja i ljudi koji te večito tapšu po ramenu i navodno te vole. Dragi moj Džoni, razumećeš ti zašto mene nije bilo na toj premijeri. Pred kraj sam ti rekao da se vratiš, da snimamo nešto, poklonio sam ti pesmu, sećam se, malo surovo sam ti rekao Džeki, na sahranu ti neću doći, ali na tvoj novi koncert hoću. Nažalost, bila je sahrana. I naravno, došao sam, morao sam da te poslednji put ispratim. Ali na ovu paradu licemerstva i lažne ljubavi nisam mogao. I znam da ćeš mi ti oprostiti. Zauvek te voli tvoj Čupavi.

Lukas o Džeju i filmu „Nedelja", Intagram screenshot / aleksandar_vuksanovic_official
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike