Kum Džeja Ramadanovskog podelio utiske nakon filma "Nedelja": Svi smo plakali, video sam ga dok sam gledao Husu

18.01.2024

16:15

1

Zadovoljan je kako je dočaran život legendarnog pevača

Kum Džeja Ramadanovskog podelio utiske nakon filma "Nedelja": Svi smo plakali, video sam ga dok sam gledao Husu
Copyright ATAImages/ A.A.

Zoran Jagodić Rule, kum pokojnog Džeja Ramadanovskog nedavno se pojavio na premijeri filma "Nedelja", tokom kojeg su ga savladale emocije. 

Osim toga, on je potvrdio nagađanja da će se snimiti i nastavak filma. 

- Biće i nastavak. Istinit je i prikazalo se to vreme kako je zaista bilo, kako je spontano postao pevač. Emotivno je bilo, svi smo plakali, imali smo maramice. Moram da pohvalim Husu, već sedam, osam meseci je u tom projektu bio. Jesam video Džeja dok sam gledao Husu. I kada je bio najtužniji, to kod njega nije moglo da se vidi. Uvek je išao na šalu. I kada ispadne neki problem, uvek je držao u sebi, stalno je bio nasmejan - kaže Rule za Blic i ističe da je vrlo zadovoljan kako su glumci izneli svoje uloge. 

ATAImages/ A.A.
 

Podsetimo, Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz grupe "Beat street", prvi put se oprobao kao glumac, a zbog uloge smršao je čak 20 kilograma. 

- Nisam morao da smršam ali je bilo poželjno da što približnije i vernije prikažemo sliku. Više od 20 kilograma sam smršao, stao sam na vagu kad smo snimili sve. Ćera bi me svaki put pitao kako ti ide sa kilažom (smeh). Njemu je to bio najveći problem ali drago mi je da sam sve uradio kako treba - rekao je Husa.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike