Prvi razgovor sa malim Džejom! Alen Selimi o svom životu i legendarnom pevaču: "On je imao više problema od mene!" (VIDEO)

19.01.2024

13:05

0

Dečak je za 24sedam ispričao i da li ide u školu, da li mu je teško da radi na ulici...

Prvi razgovor sa malim Džejom! Alen Selimi o svom životu i legendarnom pevaču: "On je imao više problema od mene!" (VIDEO)
Alen Selimi - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Dečak Alen Selimi sa Karaburme tumačio je lik slavnog Džeja Ramadanovskog u detinjstvu u filmu "Nedelja", a njegov život odvija se delimično na ulici.

Alen prodaje ruže u Skadarliji, gde ga je ekipa filma i pronašla u vedrom duhu za ulogu, a sada je ispričao svoju životnu priču, za koju kaže da nije tako teška poput one koju je u ranoj mladosti imao legendarni pevač.

24sedam/Goran Sivački
Alen Selimi

Za 24sedam nasmejani Selimi otkrio je da li ide u školu, koliko vremena provodi na ulici, da li mu je teško, ali i koliko mu se život promenio posle "Nedelje". A ako je suditi o njegovim novim odlukama, promenio mu se mnogo. Jer, kaže Alen, želi da nastavi da se bavi glumom.

- Bilo mi je sve super na snimanju, ništa nije bilo teško. Čuo sam ranije za Džeja, ali nisam znao da se snima film o njemu - rekao nam je stidljivo na početku Alen, pa istakao koliko je njegov život sličan onom koji je Džej imao u detinjstvu:

24sedam/Goran Sivački
Alen Selimi

- Džej je više problema od mene imao...

Neki reperi su mu stalne mušterije, pa su se susreli u Skadarliji i počeli da snimaju tiktokove, baš kada su naišli i producenti "Nedelje" u potrazi za malim Džejom. 

- Objavili su to, a ja sam video Anu koja me je upoznala u Skadarliji. Mahnuo sam joj kroz prozor i onda sam izašao da joj dam ružu. I onda me je pitala: "Znaš li da pevaš od Džeja 'Nedelju'?". Rekao sam da znam i otpevao sam joj, a ona je rekla: "Bravo, ipak smo našli malog Džeja" - ispričao je on, i dodao da u Skadarliju ide nekad samo zbog društva, pošto ga svi znaju.

24sedam/Goran Sivački
Alen Selimi tokom intervjua za 24sedam

 

Na pitanje da li mu je teško i koliko sati dnevno provede na ulici, Selimi poručuje kroz osmeh:

- Meni nikad nije teško. Nije hladno, jer ulazim sa drugovima i u kafane. Nemam čega da se plašim, tamo godinama radim, svi me znaju - rekao je šarmantni Alen, pa dodao da od zarađenog novca kupuje šta on želi.

24sedam/Goran Sivački
Alen Selimi

Da li ima neki san koji bi voleo da ostvari, "mali Džej" ističe da bi voleo da nastavi da peva i da glumi.

- Idem u školu, naravno. Drugari mi rekli, kao, da ne idem, da ne znam da čitam i pišem, a ja sve to znam - kazao je dečak, koji ima brata i četiri sestre. 

- I moja sestra je glumila u filmu, Džejevu sestru - rekao je za kraj.

U video-snimku pogledajte kako je izgledao prvi intervju koji je dao najmlađi i najznačajniji član ekipe filma "Nedelja".

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike