Zimska bajka Sonje i Nikole Lazetića na Avali: Okitili jelku od tri metra, a tek da vidite kako izgleda unutrašnjost njihove vile (FOTO)

11.12.2023

18:01

0

Praznici se bliže, a njihovo luksuzno zdanje je dobilo nove boje

Zimska bajka Sonje i Nikole Lazetića na Avali: Okitili jelku od tri metra, a tek da vidite kako izgleda unutrašnjost njihove vile (FOTO)
Sonja i Nikola Lazetić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sonja i Nikola Lazetić spas od gradske gužve našli su u svom gnezdu koje su svili na Avali, gde imaju svoj mir. Kako se vreme novogodišnjih i božićnih praznika bliži, oni su rešili da okite jelku koja je visoka čak tri metra.

Sonja je na svom nalogu na Instagramu pokazala ceo proces kićenja, a kako se moglo videti, nije im bilo lako, s obzirom na to da je jelka i te kako velika. 

Kako se može videti na snimku, njihova dnevna soba, u kojoj nesumnjivo provode najviše vremena, je u belim i bež tonovima, a jelka je našla svoje mesto u uglu pored prozora. 

Na jednom zidu imaju i interesantnu tapetu, dok su po uglovima kuće stavljeni reljefni radovi. Centralno mesto zauzima veliki kamin, u kom je vatra već pucketala, a u ovo doba godine nesumnjivo njihov dom čini još lepšim nego što jeste. 

Sonji je u jednom trenutku u pomoć priskočio i nekadašnji fudbaler, koji je stavio vrh na jelku. Kako se može videti, ona se odlučila za bele sijalice, dok je ukrasa bilo raznih - kugle sa zanimljivim dezenima, pahulje, bele jelkice, medvedići, miševi, a pored nje se našao veliki Deda Mraz, kako i nekoliko lutaka u zimskim odelima. 

Podsetimo, Nikola i Sonja su se pre izvesnog vremena preselili na Avalu sa Dedinja, a osim što se na velikom placu nalazi ogromna vila sa bazenom, oni imaju i deo šume u okviru svog imanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike