Džejeve ćerke, Adil, Mina Kostić - prvi su došli na premijeru filma „Nedelja": Čula sam da će biti nastavka, drago mi je! (FOTO/VIDEO)

16.01.2024

19:50

0

I Mića Sovtić, kom je pokojni pevač bio jedan od najboljih prijatelja, došao je da pogleda ovo ostvarenje

Džejeve ćerke, Adil, Mina Kostić - prvi su došli na premijeru filma „Nedelja": Čula sam da će biti nastavka, drago mi je! (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Film „Nedelja", koji je nastao po motivima iz života sada pokojnog Džeja Ramadanovskog, večeras će biti premijerno prikazan u Beogradu. Pevačeve naslednice Marija i Ana, njen suprug Adil Maksutović, zajedno s Mićom Sovtićem među prvima su se pojavili na ovom velikom događaju u jednom prestoničkom bioskopu.

Bez ijedne reči otišli su ka sali gde će, posle dosta iščekivanja, ovo ostvarenje na zadovoljstvo mnogih konačno ugledati svetlost dana.

Adilova koleginica sa scene, pevačica Mina Kostić, takođe je poranila na prikazivanje i, kako je rekla, da ispoštuje projekat. Društvo joj je pravila ćerka.

- Meni Džej nedostaje od prvog dana... - prokomentarisala je pred medijskim ekipama među kojima je bila i 24sedam, naglasivši kako se malo našminkala, ali i ponela maramice, sigurna da će tokom filma plakati.

- Čula sam da će se raditi nastavak. Drago mi je, zaslužuje - dodala je potom, a kako je još tekao razgovor sa Minom pogledajte na snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike