Sve vrvi od poznatih na premijeri filma o Džeju! Ceca došla s Anastasijom, tu su i Đani, Šerifovićeva, Baja Mali Knindža... (FOTO)

16.01.2024

20:10

0

Ovo niko nije želeo da propusti

Sve vrvi od poznatih na premijeri filma o Džeju! Ceca došla s Anastasijom, tu su i Đani, Šerifovićeva, Baja Mali Knindža... (FOTO)
Anastasija i Ceca Ražnatović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Film nastao po motivima iz života Džeja Ramadanovskog, „Nedelja", premijerno će biti prikazan večeras u Beogradu. Pored članova porodice pokojnog pevača koji su se gotovo prvi domogli bioskopske sale u kojoj će ovo ostvarenje „ugledati svetlost dana", još brojne javnosti poznate ličnosti kako iz sveta pesme, tako i glume, došle su da podrže ovaj projekat.

Ceca Ražnatović, koja je za potrebe filma snimila pesmu „Za kraj" privukla je ogromnu pažnju pojavivši se sa ćerkom Anastasijom. Za ovu priliku obe su odabrale odela i nema ko se za njima nije okrenuo.

Anastasija i Ceca Ražnatović, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Marija Šerifović, Jovana Milovanović sa Stefanom Radonjićem, Anita Laušević, udovica Žarka Lauševića, Zoran Jagodić Rule i Baja Mali Knindža sa izabranicama, kao i Slađana i Radiša Trajković Đani takođe su došli da pogledaju „Nedelju" i prisete se prijatelja sa estrade, što vas sve čeka u galeriji koja sledi.

Podsetimo, Džejeve ćerke Marija i Ana među prvima su se pojavile na, za mnoge, željno iščekivanoj premijeri. Sa njima, stigli su bili još i Adil Maksutović, Anin suprug, te Mića Sovtić sa ćerkom Minom.

Marija i Ana Ramadanovski, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Pevačici Mini Kostić njena je naslednica pravila društvo, a sa sobom je ponela i maramice, sigurna da će zaplakati tokom prikazivanja filma.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike