On će Ceci pisati pesme za novi album! Ugovor već sklopljen: Pevačica je dugo na sceni, ali s njim nikad nije radila!

08.09.2023

18:25

0

Priča se kako svojevremeno nije preterano verovao u njen uspeh

On će Ceci pisati pesme za novi album! Ugovor već sklopljen: Pevačica je dugo na sceni, ali s njim nikad nije radila!
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Svetlana Ceca Ražnatović potpisala je ugovor sa Draganom Brajovićem Brajom, tvrdi „Hello", a on već je i krenuo s radom na pesmama koje će se naći na pevačicinom novom albumu. Do sada, prema daljim napisima pomenutih medija, njih dvoje nisu imali saradnju.

Neke od njegovih najvećih hitova otpevali su Dragana Mirković, Ana Bekuta, Nataša Bekvalac, Marija Šerifović, Željko Joksimović, Aco Pejović, Željko Samardžić, Džej Ramadanovski, te mnogi drugi.

Dragan Brajović Braja, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Ipak, pre nego što je Ceca započela saradnju sa sada pokojnom Marinom Tucaković i Aleksandrom Radulovićem Futom, njenim udovcem, Braja navodno za tako nešto nije bio baš raspoložen. Prema izvesnim pričama, u to vreme on nije posebno verovao u njen uspeh. Sada, stvari su značajno drugačije, a pevačica navodno počinje i s pripremama za ulazak u studio.

Podsetimo, Ražnatovićka je letos za jedne medije istakla i kako bi svakako volela da napravi „Ušće 3", ali da ne zna šta će tačno danas-sutra na albumu da joj se nađe.

„Ako Bog da..."

Ceca Ražnatović, 24sedam/D. B.
 

- „Ušće 3" bi bilo super. Jako bih se radovala, ali bićete obavešteni. Mada poslednje „Ušče" sam objavila mesec dana pre dešavanja i ništa nam to nije smetalo. Ako Bog da da završim album do kraja godine... Ne znam šta će se naći na albumu. Slušala sam razne pesme, mislila sam da će album biti prošle godine, sastajala se sa mnogim kompozitorima... Pokušavali smo nešto, ali nekako se nisam pronašla u svim tim pesmama. Čak su te neke pesme koje su rađene za mene snimile neke moje koleginice i nije mi žao. Očigledno su bile suđene njima, jer ja mislim da pesma pronađe pevača, definitivno - kazala je onda ona.

Brajina „Upalite za mnom sveće" ipak pripala Džeju

Ramadanovskog su tužnog 6. decembra 2020, kada je preminuo, mnogi upravo uz hit „Upalite za mnom sveće" ispraćali. Iza nje stoji Braja, a u tom periodu, on se za 24sedam prisetio kako je pesma tačno nastala i kome je prvo bila namenjena.

– Pesmu „Upalite za mnom sveće” prvo je čuo Rođa Raičević, međutim, rekao mi je da zovem Džeja, smatrajući da je to prava pesma za njega. Tako je i bilo, Džej je došao i bio je oduševljen, želeo je odmah da je radi i imao je ceo koncept odmah u glavi – kazao nam je bio on i dodao da je pokojni pevač bio nevereovatno muzikalan.

– To možda deluje apsurno, da je pevač muzikalan, ali verujete da nekad nije tako. Džej je odmah znao kako da čitavu kompoziciju odradi. Neponovljiv je bio – istakao je zatim.

Džej Ramadanovski, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike