Kanje Vest prošetao titanijumske proteze! Evo otkad je opsednut izgledom svoje vilice i zašto ga uvek prati po 10 zubara (FOTO)

21.01.2024

07:58

0

Po tom pitanju je, kažu, posebno čudan

Kanje Vest prošetao titanijumske proteze! Evo otkad je opsednut izgledom svoje vilice i zašto ga uvek prati po 10 zubara (FOTO)
Kanje Vest - Copyright Profimedia

Kanje Vest nedavno je jednim potezom iznova ispunio brojne novinske stupce - reper je, naime, ugradio posebno dizajnirane titanijumske proteze i tako značajno izmenio svoj izgled generalno, ne samo osmeha. U jeku spekulacija da je možda i povadio sve svoje ne bi li stavio ove implante koji se obično koriste za zamenu oštećenih ili nedostajećih zuba, Kanje je viđen na ručku sa suprugom Bjankom i Krisom Rokom, kako s ovim „novim, samostalno osmišljenim hit dodatkom" sasvim normalno provodi vreme.

Stručnjaci, pak, pričaju da nije morao da „čisti" svoju vilicu za novu. Ono što jeste (morao), s druge strane, je da za nju iskešira oko 850.000 dolara, prema tamošnjim napisima.

Opsednut zubima

Vest je već izvesno vreme, kažu, potpuno opsednut po ovom pitanju.

Sumnja se da je tako od nezgode koju je doživeo 2002, posle koje su mu usta „bila u delovima" pa je akonto svega snimio svoj prvi veliki hit „Through the wire" (kroz žicu, kako mu je konkretno vilica bila zatvorena žicom zbog trostrukog preloma).

- Jednom je jednog zubara odveo kod drugog, ne bi li mu ovaj objasnio kako tačno da mu tretira zube - izjavio je drugi insajder za „Page six" i dodao kako Kanje Vest u svakom trenutku „na stend baju" ima po deset zubara koji ga pregledaju, rade mu popravke, postavljaju nakit (grillz) na zube, šta god da njemu padne na pamet.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike