Kanjeova žena ista Pit Dejvidson? Mreže gore od šala na njegov račun! „Kim ga prebolela uz komičara, pa joj vraća istom merom!" (FOTO)

27.08.2023

23:20

0

Neke čak idu i toliko daleko da tvrde da je to u stvari on pored Vesta, samo prerušen

Kanjeova žena ista Pit Dejvidson? Mreže gore od šala na njegov račun! „Kim ga prebolela uz komičara, pa joj vraća istom merom!" (FOTO)
Kanje Vest i Bjanka Čensori - Copyright Profimedia

Pošto je pokrenula brakorazvodnu parnicu, Kim Kardašijan bila je u vezi s Pitom Dejvidsonom i, veruje se, pored njega uspela u potpunosti da preboli Kanjea Vesta. Nedavno, na Tviteru se pojavila dorađena fotografija repera s novom suprugom Bjankom zbog koje fanovi tvrde - da on sada bivšoj samo pokušava da vrati istom merom. 

Bjanka Sensori, Profimedia
 

Naime, Bjanka pojedince, izgleda, svakako podseća na mladog komičara. Na „minimalno izmenjenoj fotografiji", međutim, ona je praktično on, samo u ženskom telu. 

Pit Dejvidson, Profimedia
 

Ovo je i te kako pokrenulo lavinu komentara ostalih korisnika pomenute mreže, pa su brojne druge Vestove drame koje ga od razvoda prate sada pale u senku. 

- Kanje sebi našao Pita Dejvidsona - potpisan je urnebesni tvit, koji je brzo dobio verziju za TikTok, pa i Instagram. 

 

 

„Sve mi je krenulo na nos, brate", „Bjanka je isti Pit, skroz", „Ljudi, ovo i jeste Pit", nizali su se komentari jedan za drugim, dok se glavni akteri ove drame još nisu i sami oglašavali. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike