Kanje Vest spuštenih pantalona na brodiću, njegova supruga kleči ispred njega: Svi videli reperovu zadnjicu, šokirani prizorom

30.08.2023

17:01

1

Komentari šta se desilo ovde ne prestaju

Kanje Vest spuštenih pantalona na brodiću, njegova supruga kleči ispred njega: Svi videli reperovu zadnjicu, šokirani prizorom
Bjanka Čensore i Kanje Vest - Copyright Profimedia

Kanje Vest i njegova supruga Bjanka trenutno se nalaze u Veneciji, a uspeli su još jednom da šokiraju i zgroze javnost.

Naime, dok su se vozili brodićem, paparaci su ih uslikali u i te kako nezgodnoj situaciji - reperu se videla zadnjica, a pred njim je klečala Bjanka. Na osnovu ovog prizora bilo je onih koji su zaključili da ga je supruga oralno zadovoljavala.

Reper je bio obučen u crno, dok je na licu imao masku. Sedeo je na povišenom i otvorenom delu brodića sa spuštenim pantalonama, a dok je njegova supruga klečala ispred njega, Vest je razgledao grad.

Vest i Ćensori inače već danima šokiraju tamošnju javnost, a meštani su se navodno bunili zbog njenih vrlo problematičnih odevnih kombinacija.

Da li su zaista bili nepristojni na javnom mestu ili se prosto zadesilo da je ona sedela ispred njega, nije poznato, kao ni zašto bi reper sedeo gole zadnjice na brodu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike