Kanje Vest ljut na ženu što nije trudna: Smatra da to „nije njegov problem"!

03.01.2024

23:20

0

Par se venčao krajem decembra 2022. godine, ubrzo nakon što se on i zvanično razveo od Kim Kardašijan

Kanje Vest ljut na ženu što nije trudna: Smatra da to „nije njegov problem"!
Kanje Vest - Copyright Profimedia

Kanje Vest „uskočio" je u brak s Bjankom 20. decembra 2022. godine, a sada, pošto je i prošla njihova prva godišnjica, navodno je ljut na nju jer nije ostala u drugom stanju. S prethodnom suprugom Kim Kardašijan on ima četvoro naslednika - ćerke Čikago i Nort, te sinove Psalma i Sejnta, ali uprkos „velikoj nameri da proširi svoju porodicu", strogo odbija da poveruje da „on nešto ne radi kako treba" pa Bjanku krivi što nije trudna i uprkos činjenici da „zore dočekuje s društvom, dok ona spava sama", bruji tamošnja štampa.

Izvesni insajderi su naglasili kako Vest čuva imidž „pastuva, mašine koja pravi bebe" po svaku cenu, piše dalje „Mirror", dok drugi pričaju kako je to u stvari daleko od istine. Za „National Enquirer" istakli su kako je reper „po celu noć s društvom koje ga u svemu podržava bez pogovora", dok ona spava sama.

Bjanka i Kanje Vest, Profimedia
 

Proteklog meseca, podsetimo, Je je nagovestio kako bi voleo da ima još dece dotakavši se nove pesme u izradi koju je puštao na jednoj žurki u Las Vegasu. U snimku do kog je „Page Six" došao, čuje se kako repuje: „Već znate da sam impulsivan, još jedna beba mi je cilj".

Takođe, još 2019. godine tokom emisije „The Late Late Show with James Corden" izrazio je svoju želju da ima još veću porodicu kazavši:

- Želim sedmoro dece. Najveće bogatstvo je imati što više dece.

Kordenu je onda objasnio kako je „čovek koji više voli da svoje vreme provodi kod kuće i s porodicom".

U septembru, dok je bio na odmoru sa sadašnjom izabranicom, jedan njen autfit pokrenuo je ogromna šuškanja da je ona trudna. Međutim, brzo se ispostavilo da to nije istina, što njega očito prilično pogađa.

Autfit koji je pokrenuo šuškanja o Bjankinoj trudnoći, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike