Fotografije koje bi Kanje Vest najradije spalio! Sedi s Pitom Dejvidsonom, a i novi dečko Kajli Džener se tada gostio sa njima (FOTO)

25.09.2023

23:20

0

Kid Kadi je slavio rođendan, a reper ni s njim više ne razgovara

Fotografije koje bi Kanje Vest najradije spalio! Sedi s Pitom Dejvidsonom, a i novi dečko Kajli Džener se tada gostio sa njima (FOTO)
Kanje Vest - Copyright Profimedia

Izvesne fotografije s početka 2019. godine dan-danas su tu - da proganjaju Kanjea Vesta. Uzimajući u obzir s kim je fotografisan, zasigurno su i one koje bi reper najradije spalio. Naime, njega je zajedno s Pitom Dejvidsonom i Timotijem Šalameom Kid Kadi bio okupio povodom njegovog rođendana.

Danas, većina s fotografija koje vas čekaju u galeriji više nije ni u kakvim odnosima.

Pošto su Kanje i Kim Kardašijan stavili tačku na njihov brak, naime, ona je neko vreme bila u vezi s Pitom, pa mu je reper prozivkama napravio gotovo pravi pakao od života zbog toga... U tom periodu, on se posvađao i sa Kadijem, umnogome jer je verovao da mu on „nije držao stranu, posebno u tim prozivkama usmerenim ka komičaru", s kojim se još i družio.

Jedino je Timoti, glumac i današnji dečko Kajli Džener, izbegao Kanjeovu paljbu. Na rođendanu je bio „striktno sa slavljenikove strane", koji mu je na početku karijere i te kako pomogao razgovarajući s njim o svemu što ga je onda mučilo i zbog čega je bio prilično nesiguran.

Inače, večera tokom koje je najverovatnije Kim i napravila ove fotografije sada nezamislive četvorke, otišla je na Dejvidsonov račun, otkrio je bio on tokom „Tonight show-a" voditelju Džimiju Falonu jednom prilikom i to rečima:

Pit priča o večeri s Kanjeom, Youtube screenshot / The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
 

- Bio je Kadijev rođendan i on je bio u fazonu: „Hej, hajdemo u Nobu". Rekao sam: „Strava". Idemo s menadžerom, producentom, sve kul... Došao sam malo ranije da bih ostavio svoju karticu, misleći da ćemo samo nas trojica sedeti, je l tako, pa da častim. I, seli smo negde napolju, svako je uzeo po par stvari, što mi nije bio problem jer smo svi mršavi - objašnjavao je u poznatom stilu on, dok se publika šoua smejala.

- Onda, dolazi Timoti Šalame, a ja se mislim: „Okej i on je mršav, biće sve u redu". E, onda mi je Kid Kadi kazao da će možda Kim i Kanje Vest da svrate. Nisam se bunio, samo je bilo ono... „Jao, ne". Dolaze oni i, čuješ Kanjea: „Hajdemo u onu posebnu prostoriju, što je pozadi". Poslao sam poruku agentu da mi zakaže još nastupa... (smeh). Kad je došao konobar, on mu je rekao: „Hoću ono čega nema na meniju, ono ludilo!" U glavi mi je bio, pa, samo ne to (smeh)... Samo da istaknem, Kim i Kanje, najslađi su par ikad. Jako su fini ljudi, lepo smo se proveli... Sve je na kraju bilo i bolje nego što sam očekivao, posebno račun - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike