Glumio je ljubavnika Eve Longorije, pa zaludeo žene širom sveta: Ovako danas izgleda zgodni baštovan iz serije "Očajne domaćice" (FOTO)

16.01.2024

20:50

0

Ulogu je dobio zahvaljujući Evi

Glumio je ljubavnika Eve Longorije, pa zaludeo žene širom sveta: Ovako danas izgleda zgodni baštovan iz serije "Očajne domaćice" (FOTO)
Copyright Profimedia

Glumac Džesi Metkalf svojevremeno je stekao veliku popularnost ulogom baštovana Džona u seriji "Očajne domaćice". Pomenuti zgodni baštovan bio je ljubavnik jedne od glavnih uloga, koju je tumačila Eva Longorija, te se njihova afera pratila nekoliko sezona.

Kako je Longorija nedavno priznala, ova uloga mu nije bila namenjena, ali je onda došlo do promene plana. 

Profimedia
 

- Nije prvobitno trebao da glumi baštovana. Jedan mlađi dečko je trebao, ali su uzeli Džesija jer je imao 25 godina. Imao je 25 godina i glumio je 16-godišnjaka, a ja sam imala 27 godina i glumila sam 40-godišnjakinju. On i ja smo bili gotovo istih godina i s njim sam imala bolju hemiju na setu - rekla je.

Serija "Očajne domaćice" snimana je od 2004. do 2012. godine, ali je Džesi odlučio da snimanje napusti 2009. Danas ima 45 godina, a i pored toga što su žene ludele za njim, nije našao sreću u ljubavi. 

Profimedia
 

- Status mi je slobodan i ja sam poslednja osoba od koje treba tražiti savete za ljubav. Instagram je u principu moja aplikacija za upoznavanje - rekao je kroz šalu.

Džesi je vrlo aktivan na Instagramu, gde često objavljuje slike sa putovanja i iz teretane, te se može primetiti da je posvećen svom fizičkom izgledu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike