Ovako danas izgledaju glumice iz serije "Očajne domaćice": Skandali ih nisu zaobišli, a jedna je čak završila u zatvoru!

11.01.2022

07:00

0

Koliko su se promenile otkako je serija završena, procenite sami

Ovako danas izgledaju glumice iz serije "Očajne domaćice": Skandali ih nisu zaobišli, a jedna je čak završila u zatvoru!
Očajne domaćice - Copyright Profimedia/©ABC/Courtesy Everett Collection

Serija "Očajne domaćice" završena je davne 2012. godine, nakon osam sezona prikazivanja tokom kojih je držala gledaoce prikovane za male ekrane. Poslednja objava na zvaničnom Tviter nalogu serije nagovestila je da bi popularne komšinice i prijateljice iz "Visterije Lejn" mogle ponovo da se okupe, ali još uvek vest nije potvrđena, niti je poznato da li će snimati novu sezonu ili samo sve popularnija okupljanja, kao što je uradila ekipa serije "Prijatelji" i filma "Hari Poter".

Profimedia
 

Dok ne saznamo šta će se desiti, odlučili smo da vidimo kako glavne protagonistkinje izgledaju danas i šta se dešavalo u njihovim životima otkako je serija završena pre deceniju.

Felisiti Hofman - Linet Skavo

Linet su mnogi obožavali zbog sarkastičnog smisla za humor, ali i toga što je predana svojim prijateljima i porodici. S druge strane, Felisti, glumica koja je oživela ovaj lik, je imala turbulentnih nekoliko godina. 

Naime, 2019. godine se odjeknuo skandal da je Felisiti, sa još nekoliko osoba, optužena za varanje na prijenim ispitima i plaćanje mita u iznosu od 15 hiljada dolara kako bi njena ćerka lakše upisala fakultet. Zbog toga je provela 14 dana u zatvoru, a platila je i kaznu. 

Profimedia
 

Marša Kros - Bri Van de Kamp

Za mnoge uštogljena Bri je u početku bila antipatična, ali kako se njen lik razvijao tokom sezona, nema ko je nije zavoleo. 

Marša je danas udata i ima dvoje dece, a može da se pohvali time da joj život i karijeru nisu obeležili skandali. Popularnost je iskoristila kako bi širila svet o raku anusnog kanala od kojeg je obolela pre nekoliko godina. Ona se uspešno izlečila i podstakla ljude da se edukuju o ovoj bolesti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARCIA CROSS (@reallymarcia)

Teri Hačer - Suzan Majer

Nakon "Očajnih domaćica", Teri Hačer je nastavila da se bavi glumom, ali nije igrala u zapaženim projektima. Glas koji je prati je taj da je nezgodna za saradnju, te da je kolege zbog toga izbegavaju. 

S druge strane, njen lik Suzan Majer je većini bio omiljeni u seriji.

Eva Longorija - Gabrijel Solis

Strastvena Gabi je bila poznata po tome što je težila materijalnim stvarima i novac joj je bio vema važan. Mnoge je zasmejavala svojim postupcima, pa nije čudno što su njen lik obožavali.

S druge strane, Eva tvrdi da živi običnim životom iako se njena dosadašnja zarada procenjuje na oko 80 miliona dolara. Udata je za predsednika najveće medijske kuće u Latinskoj Americi, Antonija Bastona, a 2018. godine dobili su sina Santijaga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike