Felisiti detaljno o noći kada su je uhapsili: Došli su mi u kuću, decu držali na nišanu, a ja sam mislila da je sve neslana šala!

01.12.2023

19:31

0

Toliko nije mogla da veruje šta se dešava, da je ljude iz FBI oko sebe pitala - da li je ovo stvarnost?

Felisiti detaljno o noći kada su je uhapsili: Došli su mi u kuću, decu držali na nišanu, a ja sam mislila da je sve neslana šala!
Felisiti Hafman sa suprugom Vilijamom H. Mejsijem - Copyright Profimedia

Nekadašnja zvezda serije „Očajne domaćice" Felisiti Hafman, osim što je prvi put progovorila o prevari zbog koje je završila iza rešetaka, prisetila se u svojoj ispovesti za „ABC-7 Eyewitness News" noći kada su je uhapsili. Glumica se, naime, bila našla na spisku i poznatih roditelja koji su se koristili prevarom i mitom ne bi li obezbedili svojoj deci mesto u nekim od najboljih tamošnjih fakulteta.

Ona je u maju 2019. odslužila 11 od 14 dana zatvora pošto se izjasnila krivom u slučaju da je Vilijamu "Riku" Singeru dala 15.000 dolara ne bi li uticao na rezultate testa (SAT) njene ćerke Sofije. Trenutak kada ju je zbog toga stigla kazna teško da će ikada uspeti da smetne s uma.

- Došli su mi u kuću. Probudili mi ćerke držeći ih na nišanu što, opet, nije ništa čudno u „crnim" i „braon" zajednicama. Ruke su mi savili iza leđa i stavili mi lisice, a ja sam onda pitala da li bih mogla da se presvučem. Mislila sam da to nije stvarno. Bukvalno sam se okrenula ka jednom čoveku iz FBI, u panciru, nosio je i pištolj, a ja sam pitala: „Jel ovo šala?" - prepričavala je Felisiti.

Felisiti Hafman, Profimedia
 

Vrlo brzo bilo joj je objašnjeno da nije.

Prevara je, podsetimo, razotkrivena delom zahvaljujući istrazi pod nazivom „Operation Varsity Blues". Više od pedesetoro onda je bilo „palo" zbog podmićivanja. Singer je dobio tri i po godine zatvora zbog dela koja je on počinio. U januaru ove godine naređeno mu je i da preda 10 miliona dolara.

Hafmanova je oštro negirala da je njena ćerka bilo šta znala, kao i njen suprug koji na kraju takođe nije snosio nikakve posledice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike