„Mlad sam bez njega ostao..." Marko Đurovski o ocu Milku priča kao da ga nema: Otvorio dušu o porodičnim odnosima!

08.01.2024

12:40

0

Sve se promenilo kada su mu se roditelji razveli

„Mlad sam bez njega ostao..." Marko Đurovski o ocu Milku priča kao da ga nema: Otvorio dušu o porodičnim odnosima!
Marko Đurovski - Copyright ATAImages/M. P.

Marko Đurovski progovorio je o svom ocu, proslavljenom fudbaleru Milku Đurovskom, tokom gostovanja u jednoj emisiji. Otvorivši dušu o porodičnim odnosima, pričao je gotovo kao da ga nema, što je mnoge u sekundi zateklo. 

Prema njegovim biografskim podacma koji se mogu pronaći i onlajn, muzičar, kao i njegov brat Mario, s tatom nisu u kontaktu još otkako su im se roditelji razveli. Marko je tada imao tri godine. 

- Veoma mlad sam ostao bez oca, koji je u tom trenutku najpopularniji u bivšoj Jugoslaviji. I ja sam rastao tako. Mogu da kažem da nemam nikakve „bagove" u tom smislu, u svom bračnom životu i odnosu prema svojoj deci - kazao je on u emisiji „Male stvari" koja se prikazuje na televiziji „Hype", pa dodao kako se on samo vodi emocijom i ne nadoknađuje na silu ništa što je propušteno. 

- Ne stavljam u stvari nikakvu paralelu i nikada se ne vodim tim i ne vraćam se u prošlost, šta se meni desilo, pa ću ja sad na silu svom detetu da nadoknadim ono što ja nisam imao; vodim se čistom emocijom i iz tog razloga moj brak uspeva toliko, jer kod mene je sve otvoreno. U tom smislu, najveća greška kod ljudi je što dovoljno ne poznaju svog partnera - objasnio je on. 

 

 

Podsetimo, Marka i njegovog mlađeg brata Marija majka Milena podigla je sama. Milko živi u Makedoniji sa svojom drugom ženom, a radi kao trener, pišu mediji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike