„Pokušala sam da ubijem oca s 15, pa sa 20 godina!" Vedrana Rudan šokirala: Kad se požalio u kafani, pitali su se šta sam do sad čekala!

11.03.2023

20:50

2

Pošto je zaista bio i preminuo, sebe je morala da natera na suze

„Pokušala sam da ubijem oca s 15, pa sa 20 godina!" Vedrana Rudan šokirala: Kad se požalio u kafani, pitali su se šta sam do sad čekala!
Vedrana Rudan - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Hrvatska kolumnistkinja i književnica Vedrana Rudan mnoge je ostavila bez reči pošto je istakla kako je kao mlada devojka, najpre s 15, a onda i sa 20 godina, htela da presudi svom ocu. Kao gošća emisije „TV lica kao sav normalan svet" objasnila je kako je došlo do tog nemilog događaja iz kog je on jedva izvukao živu glavu, a onda napustila porodični dom. Pošto je kasnije zaista i preminuo, kazala je kako je na silu pustila suzu, dve, smatrajući u stvari kako „to smeće nikakve suze nije ni zaslužilo".

- Pokušala sam da ubijem oca kad sam imala 15 godina, ali mi nije uspelo. Pokušala sam i sa 20, ali je jedva ostao živ. On je mene uhvatio, ja sam imala 21 godinu, diplomirala sam i radila. Bila sam normalna žena. Tada su se nosile mini suknje, pa su onda preko noći došle u modu maksi suknje. Ja sam kao i svaka mlada devojka pratila modu. Onda sam bacila mini suknju i navukla maksi - počela je Vedrana, a onda nastavila:

„Gađala sam ga šerpom punom gulaša!"

- Onda je on došao u našu kuhinju, prostački me je odmerio i kaže mi: „Juče si bila k*rva, a danas si časna sestra, odluči se". Ja mu na to odgovorila: „Ne s*ri". To je bio prvi put da sam u životu digla ton na oca. On, divljak, meni komentariše suknju koju sam sama kupila. On je tada prišao meni, zgrabio me za odeću i bacio u stakleni ormar. Bila sam sva u krvi i staklu. Majka se tresla. U tom momentu sam uzela šerpu punu gulaša i bacila mu je u glavu. On se nekako odmakao, bio je sav u krvi, majka je skoro umrla. Ja sam htela da ga ubijem.

- Odvela ga je onda majka kod doktora, zakrpio mu je rane i nakon toga se vratio u svoju kafanu i rekao konobarici da sam htela da ga ubijem. Konobarica mu je tad rekla: „A šta je do sad čekala..." Tada sam otišla od kuće u nameri da se više nikada ne vratim - naglasila je ona.

Tuga je nije obuzela pošto je on, kasnije, preminuo.

- Kada mi je umro otac sebi sam rekla bar suzu pusti i, zaista sam jedno dve, tri suze izvukla iz sebe. Tada sam rekla sebi, to smeće ti je toliko zla učinio, kakve suze. Odj*bi oca - opisala je bila Vedrana, pa istakla kako je danas jaka samo zato što je imala nesrećno detinjstvo.

„Teško je živeti sa tim..."

- Detinjstvo mi je bilo teško, ali mi je dalo snagu da prezirem ljude dok se ne dogodi suprotno. To je ono što mene čini jakom, to mi je usadio otac koji je prezirao ljude, pa tako i mene. Mlatio je mene, majku i sestru. Baku nije, jer je ona bila snažna osoba. Prezirem ljude, dok ne otkrijem nekoga ko mi se sviđa, a onda ga čerečim do smrti i tražim u njemu mane. Ne verujem apsolutno nikome, ne može me zavesti ni osvojiti niko. Na pola prstiju jedne ruke mogu nabrojati ljude koje volim. Sve druge ispitujem, svaki dan su mi na stolu za seciranje. Teško je živeti sa tim, bilo bi bolje da sam opuštenija, ali nisam - kazala je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike