Milica Pavlović prvi put o ocu i maćehi: Na pitanje o majci progutala knedlu pa izustila samo jedno! (VIDEO)

13.04.2022

06:45

0

U intervjuu za 24sedam, pevačica je otkrila da li je posesivna kada voli, spremna na rizik u poslu, ali i od koga za isti dobija najveću podršku

Milica Pavlović prvi put o ocu i maćehi: Na pitanje o majci progutala knedlu pa izustila samo jedno! (VIDEO)
milica_pavlovic_12042022_0055 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Milica Pavlović juče je predstavila svoj novi projekat, četvrti studijski album koji nosi naziv "Posesivna bivša". Na ovom albumu nalazi se dvanaest novih pesama i tri stare -  ''Crna jutra'', ''Daboda propao'', kao i duet sa Sašom Matićem ''Oko moje''.

Ovaj projekat pevačica je posvetila nedavno preminulom deki i sigurna je da bi bio ponosan na nju, njen trud i zalaganje za novi album koji je, kako sama ističe, kruna njene desetogodišnje karijere.

U intervjuu za 24sedam, pevačica je govorila o poslovnim ali i privatnim detaljima iz života. Pred našim kamerama je shodno nazivu albuma otkrila koliko je ona, kako u ljubavi tako i u poslu ljubomorna, osvetoljubiva i najpre - posesivna.

ATAImages/ A.A.
Milica Pavlović

- Ja jesam posesivna, to znaju svi oko mene, porodica, prijatelji, saradnici... Mislim da me zbog toga i vole, jer time vide da gajim veliku ljubav prema njima. Mada, nisam u negativnom smislu posesivna - kaže pevačica koja od dva zla uvek bira veće, kako i govori jedna od njenih novih pesama.

Kako ističe, obožava da rizikuje u poslu, a prilikom novih poduhvata ne kreće od stanja na računu već od vizije koju ima.

- Za razilku od mnogih mojih kolega, ja krećem od vizije. Kada nešto zacrtam - to je to. Džabe sve ostalo, pristajem samo na ono što "me radi". Publika to i voli jer ja samo kao takva ovde mogu da "poludim" i evo, ovako nešto im prezentujem.

ATAImages/ A.A.
Milica Pavlović

Na pitanje da li je osvetoljubiva u pojedinim životnim segmentima, poput ljubavi i partnerskih odnosa, Milica je bila odsečna.

 - Ne. Ali mora da se zna šta je moje - kaže pevačica, dok na pitanje koje se samo nameće - da li je neko dirao, kako kaže, nešto što je njeno, zaključila je:

- Mislim da niko nije smeo ni da proba (smeh).

Milici je nakon smrti deke, kojem je posvetila ovaj album, velika podrška i oslonac baka, kao i otac o kome je prvi put govorila upravo za naš portal. 

- Svi članovi porodice su mi velika podrška. Baku i deku uvek ističem jer sam ja bez njih bila tek prazan list hartije i sve što je na tom listu krenulo da se ispisuje, to je njihovo. Moja baka je bila, kako ona ume da kaže, a i to je istina - sluga za hleb i vodu. Bilo je dosta tu dece, majka joj se razvodila i moja baka je u bogatoj kući, na selu, radila samo za hleb i vodu. Ona zna često da kaže da je mene Bog na kraju nagradio za sve to. I ja stvarno to mislim, da onaj gore gleda i da svakome da po zasluzi. 

Printscreen ,,Exkluziv specijal" Prva TV
Milica Pavlović

- Što se mene lično tiče, od svoje bake nisam upoznala pošteniju, vredniju i požrtvovaniju ženu.

Na pitanje o majci i ocu, Milica je promenila izraz lica ali je ostala suzdržana i nije želela da govori o mami, dok je tatu ipak spomenula.

- Naravno da sam se čula sa ocem, on je baš juče sa maćehom bio kod mene i nazdravili smo. On je tu da podrži, samo što ne voli medije - kaže Milica, dok na pitanje o majci kratko kaže:

- Ja bih tu sada stavila tačku.

Ceo intervju Milice Pavlović za 24sedam, pogledajte u video prilogu koji sledi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike