„Jasno mi je zašto si završila tako..." Ko je bila Bobi Džin Karter, sestra „Bekstrit bojsa" koja je preminula (FOTO)

27.12.2023

23:20

0

Godinu dana posle smrti brata Arona, pevač je doživeo još jednu porodičnu tragediju

„Jasno mi je zašto si završila tako..." Ko je bila Bobi Džin Karter, sestra „Bekstrit bojsa" koja je preminula (FOTO)
Nik Karter - Copyright Profimedia

Nik Karter, koji se proslavio u sastavu „Bekstrit bojs", početkom decembra protekle godine ostao je bez brata Arona. Njega je kućepaziteljka bila pronašla u kadi, a nešto kasnije u zvaničnom saopštenju patologa istaknuto je da se udavio nakon udisanja difluoretana i uzimanja alprazolama.

Posle nešto više od godinu dana, pevač je doživeo još jednu veliku porodičnu tragediju, pošto je ostao i bez sestre Bobi Džin Karter.

Aron Karter, Profimedia
 

Njihova majka Džejn u potpunosti je šokirana; tvrdi da joj je naslednica preminula iznenada i s velikim nestrpljenjem čeka rezultate koji će pokazati tačan uzrok smrti.

„Život prema tebi nije bio fer!"

Opraštajući se od Bobi, koja je umrla nekoliko nedelja pred svoj 41. rođendan, mlađa sestra Ejndžel, međutim, mnoge je ostavila bez reči istakavši da je ona i te kako imala problema sa mentalnim zdravljem, ne samo drogom.

- ...Bila si nemirnog duha i imala neverovatan smisao za humor. Dok smo odrastale, ja sam bila tvoja beba, a ti moja najbolja drugarica. Život prema tebi baš nije bio fer. Činilo se s vremena na vreme kako nisi imala šanse. Za decu je važno da uživaju u svojoj nevinosti, a ne da budu opterećena traumama, bolom, od tako malih nogu. Znam što ste Lesli, Aron, pa sada i ti završili na ovaj način - kazala je, misleći i na njihovu sestru koja se predozirala 2012. godine.

Starija fotografija Bobi Džin, Lesli i Ejndžel Karter, Profimedia
 

Ejndžel i Nik sve su ih nadživeli.

- I ja nosim sa sobom strahote iz našeg detinjstva. Žao mi je što nisam bila u prilici da ti pružim lepši život. Moramo zajedno da rušimo barijere. Društvo mora da traži pomoć kada je mentalno zdravlje u pitanju. Počnimo od naše dece, brinimo o njima i napravimo im zdravo okruženje kod kuće... Volim te. Sada si slobodna - zaključila je potom.

Bobi Džin za sobom je ostavila i ćerku Belu, koju je rodila 2015. godine. Prethodno, devojčica je ostala i bez oca. Kako je Karterova sestra živela podalje od znatiželjnih pogleda, identitet oca deteta nije poznat niti da li je s njim bila u braku.

 

 

Jedno vreme je bila zaposlena kao stilista sada pokojnog Arona, a pojavljivala se i u okviru porodičnog rijalitija „House of Carters" 2006. Međutim, poslednje godine je provela na Floridi i daleko od kamera.

Šta se desilo?

Pre smrti, Bobi je imala i problema sa zakonom. Optužena je bila za jednu krađu, a zatim i posedovanje fentanila; zbog druge je bila i privođena, a onda, pošto je pod sto bacila fentanil koji je tada imala kod sebe, bila je i uhapšena. U novembru 2023. priznala je krivicu, a njena borba s bolestima zavisnosti dokumentovana je još u porodičnom šouu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike