Karter je znao da će umreti mlad? Ovo je kuća u kojoj su ga pronašli, a reči njegovog brata kidaju dušu (FOTO)

07.11.2022

06:45

1

Oko nedelju dana pred smrt je istakao da u idućem domu planira da nastavi svoj porodični život

Karter je znao da će umreti mlad? Ovo je kuća u kojoj su ga pronašli, a reči njegovog brata kidaju dušu (FOTO)
Aron Karter - Copyright Profimedia

Policija Los Anđelesa pronašla je muzičara Arona Kartera mrtvog u njegovoj kući protekle subote, nakon čega su njegovi predstavnici potvrdili tužne vesti i za tamošnje medije. Ovog decembra, inače, Karter bi napunio tek 35 godina, pa je prerani odlazak pevača, repera, te glumca, brzo postao jedna od glavnih tema na internetu.

Aron Karter, Profimedia
 

Tako, pojedinci su se smrzli pošto su se prisetili detalja iz njegove prošlosti - kada je mlađi brat Nika Kartera iz „Bekstrit bojsa" tvrdio da će zasigurno umreti mlad.

Drama iz 2017. godine

Aron je 2017. godine „pao" zbog vožnje u alkoholisanom stanju i pod dejstvom marihuane. U intervjuu za „Us Weekly" nešto zatim istakao je kako nikada nije verovao „ni da će dobaciti do tridesete" (godine života), „češljajući" svoje turbulentno detinjstvo i odrastanje uopšte.

Tada, bilo mu je tačno 30, a očito, mnogima je „negde ostalo" da je rekao kako je verovao da svećice u obliku tog broja nikada neće oduvati, prenose sada strani mediji.

- Mislio sam da ću do tridesete umreti, bio sam siguran u to. Još sa 13, 14 godina, mislio sam: „Jao Bože, do tad ću da umrem."

Karter je, podsetimo, javnosti postao poznat još sa devet godina i to mu je, očito, vremenom samo stvaralo pritisak koji nije baš dobro podnosio.

- Bilo mi je baš teško. S dosta sam se trauma borio, s gubicima. Bio sam usamljen. Prosto, sve što sam želeo bilo je da pobegnem od svega toga - objasnio je svojevremeno on, koji je 5. novembra ove godine pronađen mrtav u kadi u svojoj kući u Lankasteru, u Kaliforniji.

Bolje sutra?

Oko nedelju dana pred smrt, Karter je i putem Tvitera istakao kako planira da proda dom koji je sada zavijen u crno. Planirao je da u idućem, trećem, nastavi svoj porodični život, ali se nije mnogo žalio ni na onaj koji je do tada vodio.

Kuća Arona Kartera, Profimedia
 

- Prodajem moju drugu kuću. Bila je dobra, ali spreman sam za novo životno poglavlje. Planiram da u trećem domu izgustiram porodični život. Ova godina mi je bila baš teška, ali dosta sam lekcija naučio. Hvala svima na podršci - poručio je on na pomenutoj društvenoj mreži.

Aron Karter, Twitter screenshot / aaroncarter
 

Kuća u kojoj je boravio ima sedam spavaćih soba, četiri kupatila, a bazen je urađen - po želji i meri kupca, pa okružen palmama. „Teška" je 800.000 dolara, piše „Mirror" i reklamirana je kao „nečija buduća oaza mira". U njoj, muzičar je imao i svoj SPA prostor, kao i posebnu prostoriju za svirke.

Nik Karter prekinuo tišinu

- Srce mi je slomljeno - počeo je bio Nik na svom Instagramu, dan posle tragedije. 

Zatim, nastavio je rečima:

- Iako nam je odnos bio komplikovan, nikad nisam prestao da ga volim. Nadao sam se da će jednoga dana krenuti boljim putem, naći pomoć koja mu je bila neophodna. Dođu trenuci kada bismo krivili nekoga ili nešto zbog gubitka, ali istina je da su bolesti zavisnosti i mentalni problemi veliki zlikovci. Nedostajaće mi moj brat, više nego što možete i da zamislite. Volim te. Sada si konačno pronašao mir za kojim si tragao na ovoj planeti. Mnogo te volim - zaključio je on u OVOJ objavi, a kolege iz nekada jednog od najpopularnijih sastava brzo su mu uputile reči podrške. 

Nik je, inače, bio na turneji kada je saznao za Aronovu smrt.

Uzrok smrti još nije objavljen. U pozivu u pomoć se navodi da se „muškarac udavio u svojoj kući, u kadi", tvrdi „TMZ". Policija još nikakve detalje nije otkrivala za javnost. 

Aron i Nik nisu imali gotovo nikakav odnos poslednjih godina. 2019, sestra poznate braće Ejndžel ispričala je kako imaju zabranu prilaska jedan drugom otkako je sada preminuli Karter navodno „razmišljao kako da ubije tada trudnu izabranicu starijeg brata i njihovo nerođeno dete, prenosi „E!News". On je to oštro poricao, optužujući Nika i pokojnu sestru Lesli (koja je umrla 2012. godine pošto se predozirala) za klevetu. 

Mlađi Karter se, inače, borio sa poremećajima ličnosti, šizofrenijom, anksioznošću i depresijom. 
Za sobom, ostavio je sina Princa, koji će kroz par nedelja napuniti godinu dana. Aron je izgubio starateljstvo nad njim pošto je dete bilo navršilo deset meseci. 

Nik Karter, Instagram screenshot / nickcarter
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike