Smrt brata ga je dotukla: Slavni pevač pustio gorke suze na bini, a potez kolega će vas raznežiti! (VIDEO)

08.11.2022

18:15

0

Jedan stih ga je potpuno slomio, plakao kao malo dete

Smrt brata ga je dotukla: Slavni pevač pustio gorke suze na bini, a potez kolega će vas raznežiti! (VIDEO)
Nik Karter - Copyright Printscreen/Instagram/lacremaynetas

Nik Karter, počeo je da jeca na bini londonske ''O2'' Arene tokom nastupa sa svojim bendom ''Backstreet Boys'' u nedelju uveče. Pevač je zapevao svoj stih u pesmi "Show Me The Meaning of Being Lonely", a potom i zaplakao. Pesmu nije uspeo do kraja da otpeva. Pogodila ga je smrt brata Arona, koji je u subotu pronađen mrtav u kadi u svojoj kući u Kaliforniji. Prisutne je iznenadio gest njegovih kolega muzičara, koji su pritrčali i počeli da ga grle na bini.

Smrt brata ga je u potpunosti skrhala. Uprkos tome što su bili u zategnutim odnosima, Nik je priznao koliko ga je voleo.Tokom nastupa, na velikom ekranu u dvorani bila je i Aronova crno-bela slika.

 

 

Slomljeni pevač Backstreet Boys-a oglasio se i na Instagramu povodom bratovljeve smrti:

- Moje srce je slomljeno. Iako smo brat i ja imali komplikovan odnos, moja ljubav prema njemu nikada nije nestala. Uvek sam se nadao da će on nekako, jednog dana hteti da krene pravim putem i na kraju potraži pomoć koja mu je očajnički bila potrebna - napisao je Nik pa dodao:

- Ponekad želimo da okrivimo nekoga ili nešto za gubitak, ali istina je da su ovisnosti i mentalna bolest jedini 'krivci' ovde. Brat će mi nedostajati više nego što će iko ikada znati. Volim te Čiz. Sada konačno možeš da imaš mir koji nikada ne bi mogao da nađeš ovde na zemlji….Volim te, mali brate - zaključio je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Carter (@nickcarter)

 

Podsetimo, Aron je pronađen mrtav u subotu u svojoj kući u Kaliforniji. Imao 34 godine, a imao je velikih problema s raznim opijatima i nedozvoljenim supstancama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike