Godinu dana od smrti Arona Kartera! Njegov brat Nik i dalje ne može da se pomiri sa gubitkom: Boli me što ne možemo da se vratimo na staro

05.11.2023

23:20

0

Teško mu je da prihvati da njegovog brata više nema

Godinu dana od smrti Arona Kartera! Njegov brat Nik i dalje ne može da se pomiri sa gubitkom: Boli me što ne možemo da se vratimo na staro
Nik Karter - Copyright Profimedia

Aron Karter, poznati pevač, pronađen je mrtav u svom domu 5. novembra prošle godine, a njegov brat Nik, član grupe "Bekstrit bojs" i dalje ne može da se pomiri sa gubitkom.

Kako kaže, bratovljeva iznenadna smrt ga je potpuno šokirala.

- I dalje mi je to neverovatno. Pokušavam da procesuiram celu situaciju i da izvučem neki smisao, ali to još ne postoji. No, nadam se da će jednog dana sve imati smisla - rekao je Nik.

Instagram printscreen/nickcarter
Nik Karter

Podsetimo, Aron, koji se borio sa bolestima zavisnosti, pronađen je mrtav u kadi u svom domu u Kaliforniji. Pet meseci kasnije, njegova smrt je proglašena nesrećom - Aron se utopio u kadi, nakon što je konzumirao sedative. 

- Nije važno kroz šta smo on i ja prolazili kroz život, uvek smo nalazili način da se pomirimo, da se vratimo na staro, a sad to ne mogu i to me jako boli - rekao je Nik, pa otkrio da su mu deca i supruga najveća podrška:

Profimedia
Aron Karter

- Deca su mi sve. Čak i da ostanem bez svega, da "Bekstrit bojs" ne postoje, da ne mogu da nastupam i zabavljam ljude, dok god imam moju decu i porodicu, biću okej. Sve ono spolja me ne zanima.

Nik je, inače, u januaru ove godine objavio pesmu koju je napisao u čast njegovog brata. Između ostalog, pevao je o tome da se nada da je Aron ukrotio svoje demone.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike