Retke fotografije Emine Jahović sa celom porodicom na okupu: Veliki gubitak pevačicu i dan-danas boli (FOTO)

24.12.2023

16:45

0

Bez oca Nusreta, koji je bio kardiotorakalni hirurg, ostala je kada je imala svega 13 godina

Retke fotografije Emine Jahović sa celom porodicom na okupu: Veliki gubitak pevačicu i dan-danas boli (FOTO)
Emina Jahović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Emina Jahović potiče iz lekarske porodice - prema njenim biografskim podacima koji su dostupni i onlajn, majka Senija joj je pedijatar, dok joj je pokojni otac Nusret bio kardiotorakalni hirurg. 

Ona je njihovo najmlađe dete. Ima sestru Sabinu i brata Mirsada. Kada su ostali bez oca, Emina je imala tek 13 godina, a taj gubitak i dan-danas je boli. 

Na društvenim mrežama, Jahovićeva je svojevremeno objavila nekoliko fotografija sa čitavom porodicom na okupu, prenosili su mediji, dok je ona na taj način fanovima ispričala koliko još pati za tatom. 

 

 

- Moj otac nije ni sidro da me zadrži, niti je mornar da me odvede negde, ali je moja zvezda vodilja i njegova ljubav mi pokaže uvek pravi put. Uvek ću voleti mog anđela čuvara... - potpisala je jednu od objava ona, pa izmamila i brojne reči podrške javnosti. 

 

 

– Rano nas je napustio i majka je morala da radi u ordinaciji. Njegov gubitak će me zauvek boleti. Mislim da majka i dalje ne može da se pomiri s tim. To je bilo lakše za njega, a teže za nas – otvorila je bila dušu svojevremeno Emina. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike