Emina Jahović otkriva istinu o saradnji sa Lenom Kovačević! Imala je poteškoća: Nisam htela da se potpišem ispod te pesme!

25.06.2023

14:04

0

Pošto ju je pevačica ipak poslušala kao autorku, poznata numera brzo je postala veliki hit

Emina Jahović otkriva istinu o saradnji sa Lenom Kovačević! Imala je poteškoća: Nisam htela da se potpišem ispod te pesme!
Emina Jahović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Govoreći o svom poslu, karijeri, te tome kakva je za saradnju, Emina Jahović ispričala je i sa kakvim se poteškoćama susrela radeći na pesmi „Cafe" koju danas s ponosom izvodi Lena Kovačević.

- Super sam za saradnju, samo sam perfekcionista. Volim ljudima da se mešam kada ja radim i pišem pesme. Volim da budem do kraja odgovorna za ono iza čega treba da stanem. To ljude zna jako da iznervira, ali ja to tako volim -  počela je Emina, pa onda nastavila:

„Nisam se s tim složila!"

- Desilo se sa Lenom Kovačević za pesmu „Cafe", pošto je ona htela da promeni ceo tekst, koji sam ja napisala. Naravno, ja se sa tim nisam složila. Mislila je da je preoštar tekst za nju. Ja sam rekla neka pišu i brišu, ali ja ne mogu da se potpišem ispod toga. Darko (Dimitrov) ju je onda naterao da ona to otpeva i tako je nastala pesma koja je njen veliki hit koju je lepo prihvatila publika. Tako da, ponekad treba da poslušate autora - istakla je ona za jedne domaće medije.

Lena Kovačević, ATAImages/Antonio Ahel
 

Kada privatan život u pitanju, pak, ne zna da li je jednako jaka intuicija služi.

- Za muziku imam intuiciju, a za ostalo nisam sigurna - iskrena je bila ona, pa dodala kako je trenutno pronašla vremena za odmor i tome se posebno raduje.

- Tridesetog juna imam snimanje spota ovde u Srbiji, a posle toga idem malo na more.

„Osećam se snažno!"

Za sebe, Emina kaže da je žena puna energije, ali i ona koja između Srbije i Turske ne može da se odluči.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

- Radim za sebe i za sve koji se osećaju kao ja. Osećam se super, puna sam energije, osećam se snažno. Žena koja može da izdrži dosta toga... Uvek mi je lepše u Srbiji, mada u Turskoj su mi deca pa to ne mogu da uporedim - priznaje pevačica.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike