„Ja sam kod kuće i otac i majka..." Emina Jahović, bez ustezanja: O odnosu s bivšim, deci, pa i problemima s kojima se na poslu suočila

12.08.2023

20:35

0

Ona i te kako bira gde i kada nastupa, ali priznaje da joj boravak na crnogorskom primorju i te kako prija

„Ja sam kod kuće i otac i majka..." Emina Jahović, bez ustezanja: O odnosu s bivšim, deci, pa i problemima s kojima se na poslu suočila
Emina Jahović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Emina Jahović prekinula je nakratko odmor u Turskoj, ne bi li „skoknula" na crnogorsko primorje i malo se družila sa svojom publikom. Inače, ova pevačica prema sopstvenom priznanju i te kako bira gde će i koliko nastupati, ali joj Budva i te kako prija, pa to nikako nije mogla da propusti.

U razgovoru s domaćim medijima Emina je otkrila kako gleda na nova lica sa estrade, kao i koliko uspeva da isprati domaće vesti sa scene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

- Pratim sve koliko mogu i to preko društvenih mreža, pa i vesti. Izbegavam stvari koje me rastužuju. Što se tiče muzike, naravno. Pratim dosta toga - počela je ona za „Kurir", pa nastavila o tome kako se vremena menjaju, pa da zato i ne čudi što se isto dešava i sa muzikom.

- Vreme se menja, mora i muzika da se menja, kao i moda što se menja. Mislim da je to potpuno prirodno i okej. Mislim da su naši ljudi navikli na jednu istu matricu i da je to vrlo teško promeniti. Sve što je drugačije, sve to negde padne u vodu - pričala je ona, pa je na pitanje o svojoj kozmetičkoj liniji, koju retko više i spominje, priznala da je ovde prilično teško „izgurati takvu priču".

- Jako je teško. Moj kozmetički brend je krenuo u doba kovida i to je bilo vrlo tužno iskustvo. Umesto da se žene sređuju, one su morale da nose maske. I meni se to desilo i bilo mi je jako teško. Ja to i dalje radim u nekom smislu. Baviću se i dalje time - istakla je pevačica, pa se onda osvrnula i na temu bivšeg supruga Mustafe Sandala, te to u kakvim je odnosima s njim.

- U okej odnosima. Odgajamo decu. On sad ima svoj život - počela je za pomenute medije, pa je upitana jesu li u kontaktu, izjavila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

- Ovako ne, ali kad su u pitanju naša deca, da, kao oba odgovorna roditelja.

Dečaci koje je s njim dobila, inače, već razmišljaju i o svom potomstvu.

„Ništa mi drugo nije važno!"

- Moja deca žele da imaju svoju decu odmah, iako imaju 11 i 15 godina. Pogotovo Jaman, on je sad u pubertetu. Nije lako, jer u svojoj kući moram da budem i otac i majka. U srcu osećam žene koje su samohrane majke... Ja svoju decu usmeravam da najpre veruju u Boga. To mi je najvažnije. Da znaju odakle su došli i sa jedne i sa druge strane i da budu dobri ljudi. Meni ništa drugo nije važno. Sigurna sam da imaju dobro srce i dušu.

„Potresena sam..."

Emina Jahović, ATAImages/Antonio Ahel
 

Pevačica je ovom prilikom prokomentarisala i dramu koja se odvila u Gradačcu, pa uznemirila čitav region.

- Potresena sam ovom vešću. Tragedija. Ne znam šta bih rekla, koliko se ja sada loše osećam. Jadne žene i deca koji sve to trpe. Ja sam imala sreću da takve situacije nisam doživela, jer sam imala intuiciju da prepoznam da je čovek zapravo dobar. Veoma je važno da je čovek dobar u srcu i duši. Bude tu i nekih svađa, ali mene su takve stvari zaobišle. Apelujem na sve žene koje trpe nasilje da ga prijave, jer je to put bez povratka - zaključila je za pomenute medije Emina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike