Dve pevačice su odbile ovu pesmu, a Lepa Lukić je od nje napravila hit! Dan-danas se sluša (VIDEO)

20.12.2023

00:10

0

Jedna je od onih numera koje su joj obeležile karijeru

Dve pevačice su odbile ovu pesmu, a Lepa Lukić je od nje napravila hit! Dan-danas se sluša (VIDEO)
Lepa Lukić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Lepa Lukić je tokom svoje višedecenijske karijere otpevala brojne hitove, među kojima je svakako i „Srce je moje violina" s istoimenog albuma, koji je objavljen krajem osamdesetih.

Međutim, manje je poznato da je ta pesma isprva bila namenjena nekom drugom i da ju je potom još jedna pevačica odbila, pre nego što je došla u Lepine ruke.

Lepa Lukić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Napisana je bila, naime, za Biljanu Jevtić, ali ona joj je bila rekla „ne", prenosi „Grand". Zatim, bila je ponuđena Vesni Zmijanac, koja je učinila isto što i njena koleginica sa scene.

Lukićeva ju je, međutim, odmah prihvatila i snimila, a numera je postala i jedna od onih koje su joj obeležile karijeru.

Na tom albumu, inače, nalazi se još sedam pesama: „Samo ova noć", „Jedva čekam", „Hladna kiša", „Ja nemam sreće", „Ja nisam pesma", „Znala sam, nećemo dugo", kao i „Svakom svoje, milo moje". Autor iza „Violine", Miša Marković, sa druge strane, preminuo je 2020. godine u septembru. Njegov dugogodišnji prijatelj i saradnjim Kiroljub Aranđelović Kemiš, kao i njegova supruga Zorica Brunclik, oprostili su se bili od njega i na društvenim mrežama, prenosila je štampa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike