Cakana se prisetila početaka karijere: Lepa Lukić je za mnogo toga zaslužna

01.11.2023

18:09

0

Ovo joj nikada nije zaboravila

Cakana se prisetila početaka karijere: Lepa Lukić je za mnogo toga zaslužna
Cakana - Copyright ATAImages/ A.H.

Dragica Radosavljević Cakana osvrnula se na svoju, nekoliko decenija dugu karijeru, te se prisetila samih početaka. 

Kako tvrdi, za njen uspeh i samopouzdanje u mladosti, krive su njene kolege, a posebno je istakla da joj je značila podrška kraljice narodne muzike, Lepe Lukić.

- Lepa je jedna divna žena. Tu je da popričaš ozbiljno sa njom, pa i ne ozbiljno. Naši razgovori su se uvek završavali sa nekim nenormalnim smehom. Želim od srca da bude dobro, zdravo i srećno. Lepa Lukić je dosta zaslužna za moju solo karijeru. Dala mi je vetar u leđa, dobila sam više samopouzdanja. Nisam u startu ni razmišljala da meni treba neki hit - rekla je Cakana i dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Međutim, kolege nekad ne podrže mlade pevače u pravom smislu, ali ja sam bila jedna od onih pevača kome su kolege dale vetar u leđa. U to vreme kada sam počinjala nije bilo puno pevača. Bilo je nas nekoliko koji smo se u jednom trenutku pojavili pored tih velikih zvezda. Velike zvezde si tada mogao da nabrojiš na prste 2 ruke odnosno mogao si da kažeš da ih je bilo 10 velikih. Osim toga ja sam imala tu sreću da sam stvarno imala lepu pesmu - prisetila se Cakana za Kurir. 

Podsetimo, Lepa Lukić je nedavno održala oproštajni koncert pod nazivom "Lepini putići", a na sceni su joj se pridružile brojne kolege, poput Snežane Đurišić, Zorica Brunclik, Ana Bekuta i mnogi drugi...

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike