Lepa Lukić raskrinkala kolegu! Imao je ženu u svakom gradu, a ona je jednoj našla manu: Hit priča iz prošlosti!

02.06.2023

20:18

0

Još jednom, uspela je sve da nasmeje do suza

Lepa Lukić raskrinkala kolegu! Imao je ženu u svakom gradu, a ona je jednoj našla manu: Hit priča iz prošlosti!
Lepa Lukić - Copyright ATAImages/Vladimir Vasić

Lepa Lukić je i svojevremeno često putovala s kolegama, nastupala, pa s turneja kući donosila i brojne priče kojih rado i dan-danas voli da se seti. Jedna od njih tako je sada opet sve nasmejala do suza, a tiče se pevača Staniše Stošića, za kog je Lepa potvrdila da je zaista „menjao žene kao čarape".

- Da li je istina da je Staniša Stošić voleo da promeni ženu u koji god grad da ste išli i da ste Vi našli falinku kod jedne? - zanimalo je voditelja voditelja emisije, a Lepa je odgovorila bez zadrške:

– Jeste! Sve tamo dolaze iza bine, ove što vole muzičare i u jednom gradu jedna, u drugom druga, a u trećem gradu treća, kad ono jedna ima kraću nogu.

- Ja mu kažem: „Šta si našao, nema veze što ima kraću nogu, svima to može da se desi nego ti je ona devojka juče koju sam videla baš lepa i lepša od nje?" - počela je pevačica, pa dodala:

Lepa Lukić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Šta si našao kod nje tako lepo, pitam ga ja, ima i kraću nogu, a i bio si sa njom. Kad kaže on: „Znaš kako je lepa ova druga" (smeh) Misli druga noga, jedna je lepa, ova nije važna!

Sa druge strane, Lepa je dugo važila za jednu od fatalnih žena s estrade. I danas joj se, kaže, mnogi udvaraju, samo značajno suptilnije nego pre.

- Mislila sam da mladost nosi svoje, ali i sad u ovom vremenu i ovim godinama mi daju komplimente, a verovali ili ne, udvaraju mi se mlađi ljudi. Ne dvadeset godina mlađi, to ne bih prihvatila, ali lepo je to kada se nekome dopadaš i kada te neko gleda kao lepu ženu. To sve meni prija - objasnila je bila ona za „Grand".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike