"Umreću ako prestanem da pevam": Lepa Lukić pred solistički koncert otkrila šta je večeras posebno raduje

22.10.2023

19:15

0

Pevačica će napokon zapevati pred voljenom publikom

"Umreću ako prestanem da pevam": Lepa Lukić pred solistički koncert otkrila šta je večeras posebno raduje
Lepa Lukić - Copyright 24sedam/Danica Božović

Lepa Lukić će večeras održati svoj solistički koncert, koji je inače trebalo da bude ranije, ali je pomeren zbog dana žalosti.

Pevačica je nestrpljiva da izađe na scenu i zapeva sa svojom publikom, a priznaje da će učiniti sve da oni uživaju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Lepa Lukić

- Ja sam večeras najsrećnija žena na svetu što sam na sceni 50 godina i mislim da to nikad još nije doživeo. Stalno sam prisutna i niko neće večeras biti srećniji od mene. Večeras ću se slatko nasmejati od srca i učiniti sve da publika uživa. Nemam problem da pevam u ovim godinama, pevam kao da pijem vodu i zato i u ovim godinama pevam - rekla je Lepa i dodala:

- Koncert počinje u osam sati i niko ko dođe neće se pokajati, ovo je šansa da se odužim publici. Svira orkestar Miše Mijatovića. Bitno je da je sve u redu s orkestrom, da sve ide kao sat. Mora biti treme, jer ko nema tremu misli da je najbolji na svetu. Meni je bio lak put, ja sam išla sama, nisam imala menadžera da me vodi, da me probija. Jedina pesma koja je mene izabrala je "Od izvora dva putića" i zbog nje sam snimila album.

ATAImages/ Antonio Ahel
Lepa Lukić

Kako je rekla, kada bi prestala da peva, ona bi umrla.

- Mislim da ću umreti kad prestanem da pevam, meni je pesma sve, i muž i deca i unučići, ja nemam oko čega da se savijam nego oko pesme. Pesma je moj život. Sad mislim samo da se skoncentrišem da ne zaboravim tekst pesama, ja ću večeras biti i voditelj, pevaću i najavljivati moje goste - otkriva Lepa Lukić u "Premijera - Vikend specijalu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike