Lepa Lukić suočila se sa velikim strahovima, pa priznala: Koleginica mi je rukama iscepala rolku

25.09.2023

00:08

0

Tereza Kesovija joj je pomogla da prevaziđe sve probleme

Lepa Lukić suočila se sa velikim strahovima, pa priznala: Koleginica mi je rukama iscepala rolku
Lepa Lukić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Lepa Lukić iza sebe ima 56. godina uspešne karijere, a na početku je imala mnogo strahova, ali i kompleksa, ali uz pomoć jedne pevačice se „rešila“ istih. 

Naime, kako je rekla često je krila svoje ruke i vrat, misleći da je mana što ima dug vrat i ruke.

ATA Images/Antonio Ahel
Lepa Lukić

- Imala sam mnogo kompleksa kada sam tek počela da nastupam. Tražila sam jednom prilikom da pozovu i Terezu Kesoviju na jednu promociju. Često, ranije, krila sam svoje ruke i vrat misleći da je mana kada imaš dugačke ruke i duguljasti vrat. Međutim, ona je dok smo pevale zajedno, uvek govorila „Ruke gore, zašto sklanjaš ruke?“, počela sam nju da slušam - ispirčala je Lepa i otkrila kako je prevazišla svoje strahove:

- Bile smo na jednom ručku i ja sam nosila rolku. Uzela je, iscepala mi rukama celu rolku do dole i rekla: „To više nikada da ne nosiš, to nose žene sa malim vratom da ga izduže, ti imaš dugačak vrat“. Posle toga oslobodila sam se svih kompleksa i uživala - rekla je Lepa za Kurir TV. 

24sedam/Danica Božović
Lepa Lukić

 

Podsetimo, Lepa će  27. septembra održati poslednji solistički koncert u karijeri i na taj način se zahvaliti publici na svim godinama podrške koju su joj davali. Ipak, sa radom kako kaže, neće stati, prija joj popularnost, a pre svega voli posao kojim se bavi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike