Lepa Lukić doživela nezgodu! Pevačica pala usred dojave bombe na RTS-u: "Cela sam se razbila"

01.12.2023

13:32

0

Ruka joj je otekla

Lepa Lukić doživela nezgodu! Pevačica pala usred dojave bombe na RTS-u: "Cela sam se razbila"
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Lepa Lukić se pre nekoliko dana pojavila na snimanju novogodišnjeg programa za jednu televiziju, a prilikom silaska sa bine previdela je stepenik, okliznula se i pala. 

Njoj je na licu mesta ukazana lekarska pomoć, a Lepa se sutradan uputila na snimanja. 

- Snimala sam novogodišnji program na RTS-u. Kada sam završila sa izvođenjem pesme, krenula sam dalje. Došao je auto po mene, ja krenem i u tom momentu je stigla dojava da je u zgradi bomba. Ljudi počeše preko glave da trče i ja kako nisam videla stepenice, padnem i ubijem se ovako teška. Cela sam se razbila. Bila sam ugruvana, ali nisam ništa slomila. Došla je i hitna pomoć. Sada sam malo bolje i mogu da funkcionišem - kaže Lepa Lukić za Informer.

ATA Images/Antonio Ahel
 

Podsetimo, Lepa je nedavno održala svoj oproštajni koncert pred beogradskom publikom i tom prilikom su joj se pridružile brojne kolege, ali ne i Nada Topčagić koja je prethodno najavila dolazak. 

- Nije mi se ni javila, nego je zadnji dan Miša Mijatović zvao nju i tek onda mu je rekla da ne može da dođe, iako je meni potvrdila pre toga. Pitala sam je je l' može 22. oktobra, ona je potvrdila. Da sam ja prihvatila da nekome budem gost na koncertu, sve živo bih otkzala, jer sam dala reč - priča Lepa i nastavlja:

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ali Nada dan pred koncert kaže: "U Tivtu sam, idem u Italiju na svadbu", znači, meni je potvrdila, a onda prihvatila i tezgu! Pa koga ja da zovem danas za sutra. Razumem da je preče nekome da uzme pare, nego da dođe kod mene, ali zašto mi je onda potvrdila da će doći? Onda smo zvali Zoranu Mićanović, koja je prelepo otpevala moje dve pesme. Povredila me je Nada, ali je volim. Ona zna nešto da lupi, ali je dobra kao čovek.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike