Lepa Lukić u pet ujutru zvala kolegu da je vodi kod zubara! Ovo mu je i dan-danas smešno: Predomislila se u zadnji čas, evo zašto!

17.08.2023

20:50

0

Sa njom je, kaže, još mnogo šta prošao u životu

Lepa Lukić u pet ujutru zvala kolegu da je vodi kod zubara! Ovo mu je i dan-danas smešno: Predomislila se u zadnji čas, evo zašto!
Lepa Lukić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dok jedni tvrde da na estradi prijateljstva nikako ne postoje, Acko Nezirović se sa time baš i ne bi složio. Sa pojedincima je ostvario jak drugarski odnos, kao na primer sa Lepom Lukić, da su zajedno svašta u životu prošli.

Svojevremeno, ona ga je zvala u pet ujutru ne bi li je odveo kod zubara, zbog problema koje je imala. Čitava situacija bila je takva da se zbog svega i dan-danas slatko nasmeje.

Predomislila se u zadnji čas!

Acko Nezirović, ATAImages/Antonio Ahel
 

– Živeo sam tada u Beču i zvoni telefon u pet ujutru, Lepa kaže da je vodim kod zubara, jer je boli zub. Odemo mi i doktor predloži prvo da se snimi, a Lepa je insistirala da ga izvadi. Međutim, kada je čula cenu, kaže ona: „Ne! Stani! Idemo prvo da pojedem supu, pa će možda da stane." Svi smo se zbunili, šta joj je, a ona mi kaže da neće iz inata – smejao se Acko, prenosi „Grand onlajn".

Lukićeva je, inače, na Mirka Kodića takođe ostavila jak utisak. Proputovali su gotovo ceo svet zajedno i zbog toga mu je neizmerno drago, jer je „večiti pozitivac".  

„Stalno mi diktira!"

Mirko Kodić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Lepa Lukić, ona je jedna kraljica, ali dok ja nju pratim na harmonici ona meni stalno rukicom diktira neki tempo, kao lakše, brže (smeh) Ali moram da kažem da je ona najteža za saradnju - govorio je ne skidajući osmeh sa lica, pa zaključio rečima:

- Sa njom sam sedeo za kockarskim stolom, proputovali smo svet, Ameriku, Australiju, Kanadu, ma, nema gde nismo bili. Ona je bila pozitivac čitavog života.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike