Jovana Pajić otkriva kako se Marija Šerifović snalazi kao majka: Njena sreća je zarazna!

18.12.2023

19:50

0

Pevačice su inače i veoma dobre drugarice

Jovana Pajić otkriva kako se Marija Šerifović snalazi kao majka: Njena sreća je zarazna!
Jovana Pajić - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Jovana Pajić jedna je od velikih prijateljica Marije Šerifović koja je bila upoznata s njenim čitavim procesom, te je dolazak malog Maria iščekivala u tišini, ali svakako s uzbuđenjem. Kako je ispričala gostujući u jednoj emisiji, pevačica se veoma dobro snalazi u prvim danima majčinstva.

Štaviše, čini joj se kao majka sa iskustvom.

Čestitka Jovane Pajić upućena Mariji Šerifović, Instagram screenshot / jovana___pajic
 

- Marija i ja smo uspele sve i da se čujemo i da se vidimo. Bukvalno je na nebu. Delimo svakodnevicu sa njom. Fantastično se snalazi, a ta njena sreća je tako zarazna. Ona to ima u sebi kao da je majka sa iskustvom - kazala je Jovana, koja iz prethodnog braka s Aleksandrom Cvetkovićem, poznatijim kao Sale Tropiko, ima dve ćerke, Đinu i Helenu.

 

 

- Obe ćerke pokazuju talenat za muziku. Helena malo značajnije, njen talenat je prevazišao i Sašin i moj, samo što je u tom periodu kada ju je sve blam, od svega ju je sramota. Ne pritiskamo je. Ide u muzičku školu, ima svu slobodu - pričala je potom ona, koja se proslavila još kada se sredinom dvehiljaditih plasirala u finale „Zvezda Granda".

- Bila sam maloletna kada sam se prvi put pojavila u „Zvezdama Granda". Mi tada sa 15 godina nismo bili što su ova deca danas sa 15 godina, ja sam nekako mislila kao da sam mogla da vozim bager u odnosu na njih. Bila sam dosta samostalnija, ali kapiram, tako ozbiljnu stvar kao što su „Zvezde Granda", ne bih mogla tako ozbiljno da stupim da nisam bila dete. Strahovi obično nastupe kasnije i te nesigurnosti koje bi me možda sprečile da se odvažim na tako nešto. Krenula sam u to kao da me niko ne gleda i niko ne sluša - prisećala se Jovana, koja se dotakla i svog karaktera.

 

 

- Moji prijatelji bi rekli da sam zatvorena osoba koja sve drži u sebi, da sam kao neka kornjača, što zapravo i nije dobro. Verovatno je taj moj osmeh neki odbranbeni mehanizam, kroz osmeh se sve lakše podnosi. Ljudi mi poremete dan kada su namrgođeni. Postoje dani i kada se povučem, kao zver koja ode u šumu da ugine, ali ne volim da ostavljam loš utisak na druge - pričala je Pajićeva tokom gostovanja.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike