Popović i članovi žirija „Zvezda Granda" o prinovi u porodici Šerifović ništa nisu znali: Dolazak bebe ostavio ih bez teksta!

15.12.2023

18:45

0

Bosancu je posebno bilo sipmatično što se ispostavilo da su rođeni istog datuma

Popović i članovi žirija „Zvezda Granda" o prinovi u porodici Šerifović ništa nisu znali: Dolazak bebe ostavio ih bez teksta!
Marija Šerifović, Saša Popović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kako je čitav poces vezan za dolazak bebe Marije Šerifović bio je čuvan u strogoj tajnosti, među najbližima, Saša Popović, kao i Dragan Stojković Bosanac, te Viki Miljković iz žirija „Zvezda Granda" o ovome - ništa nisu znali. 

- Suzana i ja nismo ništa znali o tome da će se Marija ostvariti u ulozi majke. Toliko sam se obradovao, imao sam priliku da se čujem sa Marijom video pozivom, ma oduševljen sam. Mario je sladak kao med, ima plave oči i baka Verica mu po ceo dan peva Suznaninu peamu „Oči, oči"! Bravo za Mariju, prelepa vest, divna odluka, oboma im želimo svu sreću ovog sveta. Ponosni smo što smo dobili još jednog člana - poručio je Saša „Kuriru", pošto je saznao za prinovu, ne skrivajući svoju radost baš kao i Viki, koja je isprva bila malo i skeptična. 

- Ne dajem izjave preko telefona, ali ako je to istina želim mojoj koleginici Mariji sve najlepše - istakla je kratko, pa je, pošto se uverila, dodala za iste medije:

Saša Popović, ATAImages/ A.A.
 

- Mnogo sam srećna, baš sam se naježila kada sam videla na Instagramu, sve im najlepše želim.

Bosancu, međutim, ni „dokazi" s Marijinog profila nisu mnogo značili. 

Viki Miljković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ja za to ne znam i ne mogu da komentarišem... Ko zna ko je to mogao da objavi, ne mogu to da komentarišem - držao se svoje reči on, ali pošto ga je Marija pozvala, značajno je smekšao. 

- Sad me je zvala, pokazala video, nek je živ i zdrav, rođen je kada i ja, 2. decembra. Biće srećan, ali neće dati na sebe, takvi smo mi Strelčevi, da bude srećan i da veliki poraste - radovao se za „Kurir" Stojković. 

Dragan Stojković Bosanac, Antonio Ahel/ATA Images
 

Sa druge strane, Snežana Đurišić i koleginici Verici Šerifović ovom je prilikom čestitala, jer je ona postala baka.

- Čestitam. Sve čestitke i njoj i mojoj dragoj koleginici koja je postala baba, dobro došla Verice u klub - kazala je istim medijima ona. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike