Marija Šerifović dala skoro 200.000 dolara da bi postala majka: Evo šta je sve uključeno u tu cenu

16.12.2023

15:27

0

Najveći deo je naknada za surogat majčinstvo

Marija Šerifović dala skoro 200.000 dolara da bi postala majka: Evo šta je sve uključeno u tu cenu
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Šerifović nedavno je dobila sina pomoću surogat majke, a ovaj proces obavljen je u Americi. Kako je u pitanju složena medicinska procedura, a pevačica nije želela ništa da ostavlja slučaju, te se obratila sigurnoj klinici, morala je i da pripremi pozamašnu svotu novca.

Naime, u punu cenu koja iznosi 193.000 dolara uključenu su zakonske takse, transfer embriona, prenatalna nega, porođaj, putni troškovi, kao i novac koji dobija surogat majka. 

- Naknada za surogat majčinstvo će uzeti skoro polovinu ukupnog budžeta. Agencijski i pravni troškovi mogu uzeti još jednu trećinu. Ostatak vašeg budžeta je za kliničke procedure i povezane troškove - navode iz jedne američke agencije, prenosi Blic. 

ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, Marija je tek sada priznala da je više puta pokušavala da iznese trudnoću, ali da joj to nije polazilo za rukom, pa se odlučila da počne da se raspituje oko procesa surogat majčinstva. 

- Velika želja da imam dete me je vodila kroz taj vrlo kompleksan i zahtevan proces. Iako sam u više navrata pokušavala sama da iznesem trudnoću, zbog poteškoća kroz koje sam prolazila, nisam to uspela. Tako da se surogat pokazao kao, zapravo, jedina opcija za mene - kaže Marija i dodaje:

- Zaista ne želim javno da objašnjavam medicinske razloge za to, ali surogat materinstvo je konačno bio moj jedini izbor - rekla je ona za Blic. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike