„Nisam mogla da verujem koliko je lep..." Okolina novopečene majke Marije Šerifović opčinjena pevačicinim sinom!

18.12.2023

18:20

0

Naslednika je nazvala Mario i čim se rodio - postao je sam centar njenog sveta

„Nisam mogla da verujem koliko je lep..." Okolina novopečene majke Marije Šerifović opčinjena pevačicinim sinom!
Marija Šerifovićeve - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Šerifović nedavno je raspametila javnost pošto je otkrila da je postala mama. Pevačica je uz pomoć surogata dobila sina, kom je dala ime Mario.

 

 

Beba je rođena 2. decembra, a čitav proces čuvan je u najužem krugu. Sve vreme uz nju je, svakako, bila majka Verica, koja oglasivši se akonto lepih vesti nije skrivala koliko je tek ponosna otkako je postala baka.

Marijina kuma Milena Đergović uključivši se u jednu emisiju ispričala je kako je dobila priliku i da vidi mališana putem video poziva.

Kako je istakla, nije mogla da veruje koliko je samo lep, a za novopečenu majku kaže da joj se podočnjaci i te kako poznaju.

„Nadam se da će uskoro u Srbiju..."

 

 

- Ništa lepše u životu nisam videla. Marija me pozvala na video poziv i kada sam ga videla, nisam mogla da verujem koliko je lep. Mariju sam videla, ima velike podočnjake, nadam se da će kada dođu u Srbiju dati nekome od nas da ga malo pazimo. Mada, biće trka između nas i Verice ko će da brine o njemu. Marija mi je rekla: „Zamisli da dobijem devojčicu, šta bih radila..." i, eto, dobila je dečaka jer ga je i želela - prokomentarisala je ona, prenose mediji.  

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike