Čarli Put iskreno o svadbi: Ovo mi je kao kad planiram turneju, pa puta tri!

16.12.2023

07:58

0

Svoju izabranicu gotovo ceo svoj život poznaje, sli ne može da kaže da je spram svega „hladan kao špricer"

Čarli Put iskreno o svadbi: Ovo mi je kao kad planiram turneju, pa puta tri!
Čarli Put - Copyright Profimedia

Čarli Put veoma je uzbuđen zbog toga što će uskoro stati pred oltar s verenicom Bruk. Pred TikTokov „In the Mix" ivent, međutim, priznao je za „People" da nije baš i preterano opušten spram svega, jer je emocija trenutno, u njegovom slučaju, na sve strane. 

- Gledam da dosta sačuvam u kući, za razne stvari se lako pročuje... - počeo je bio on, pa naglasio:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlie Puth (@charlieputh)

 

- Ovo je kao da planiram turneju, samo mnogo jače od toga. 

O paru se, inače, šuškalo još 2022, ali on je o vezi javno progovorio u okviru objave vezane za 31. rođendan. Veridba je obavljena u septembru ove godine. 

- Znamo se, praktično smo odrasli zajedno. Moji roditelji poznaju njene, štaviše, njen i moj otac su najbolji drugari još od trećeg razreda, tako da sada naša porodica samo zvanično postaje brojnija. I pre venčanja. Oni me znaju iz vremena dok još nisam postao poznat i sve to... Situacija u kojoj smo je sjajna, iskreno, od ovoga stvarno bolje nema - objasnio je pevač. 

Podsetimo, Čarli Put jedna je od zvezda koja je održala nastup proteklog vikenda tokom prvog muzičkog TikTok iventa „In the Mix" i, osim samo svojim hitovima, fanove je oduševio uključivši i najmlađeg člana sastava BTS u svoj set. Džej-kej, kako ga tamošnji fanovi često oslovljavaju, s Putom je otpevao njihovi duet „Left and Right". 

Kako mu se ovo uračunalo kao poslednji nastup pred obavezno služenje vojnog roka, nije se znalo ko je više zadovoljan - da li Čarli ili brojna publika. 

- ...Prvo sam otkrio njegov kaver moje „We don't talk anymore",  pa smo prvi put zajedno nastupali 2018. i njegova je želja bila da mu poslednji nastup (pred odlazak u vojsku) bude sa mnom. Veoma sam srećan i jedva čekam da se ponovo nađemo i zapevamo pošto se vrati - istakao je kasnije on na nekadašnjem Tviteru. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike