Čarli Put rešio da „stane na ludi kamen"! Isplivale prve fotografije sa veridbe: Voleću te zauvek! (FOTO)

07.09.2023

18:35

0

Emotivnom porukom takođe je pobrao sve simpatije fanova

Čarli Put rešio da „stane na ludi kamen"! Isplivale prve fotografije sa veridbe: Voleću te zauvek! (FOTO)
Čarli Put - Copyright Profimedia

Pevač Čarli Put i njegova izabranica Bruk Sansone verili su se danas u Njujorku. Romantičan gest proslavili su nazdravljajući dobrim vinom, a on je uz fotografije s događaja na Instagramu poručio:

- Odleteo sam u Njujork da pitam moju najbolju drugaricu da se uda za mene i rekla je „da". Najsrećnija sam i najbolja verizija sebe, a sve zahvaljujući tebi, Bruki. Volim te do neba i voleću te zauvek.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlie Puth (@charlieputh)

 

Ovime, pokrenuo je pravu lavinu komentara onaljn, mahom čestitki, pa i od poznatih prijatelja i saradnika među kojima su Džon Ledžend, kao i Patrik Švarceneger.

S ruke njegove izabranice, sudeći po daljim objavama, sada sija ogroman prsten u obliku suze.

Ko je Bruk?

Čarli je prvi put javnosti predstavio sadašnju verenicu u decembru 2022. godine. Prethodno, viđeni su tokom minulog leta kako provode vreme zajedno, pa je on u oktobru u okviru „The Howard Stern" šoua istakao kako je „definitivno zaljubljen", što je svakako podiglo ogromnu prašinu.

Bruk i Čarli odrasli su zajedno u Nju Džerziju. Ona se školovala u Južnoj Karolini i, prema njenom „LinkedIn-u", diplomirala je marketing, čime se i bavi, ali je i pi-ar menadžer. Trenutno, zaposlena je u jednoj njujorškoj dizajnerskoj firmi kao koordinator za digitalni marketing i odnose sa javnošću.

Na društvenim mrežama je veoma aktivna i zanima je moda. S jednom prijateljicom vodi „The Closet Next Door" Instagram stranicu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike