Dragana Mirković napravila saradnju sa poznatim reperom: Objavila pesmu posle duže pauze!

13.12.2023

15:59

0

Pevačica je dobila brojne komplimente

Dragana Mirković napravila saradnju sa poznatim reperom: Objavila pesmu posle duže pauze!
Dragana Mirković snimila novu pesmu - Copyright Foto: Dejan Milićević

Tokom četiri decenije karijere Dragana Mirković se uvek trudila da pomera granice scenografije, koreografije, muzike, produkcije, pa je tako i ovoga puta, kada pred spektakl u Areni poklanja pesmu publici. Odlučila je da priredi pravo iznenađenje, snimivši prvi put pesmu koju potpisuje Cobi.

Regionalna muzička zvezda i jedan od najaktuelnijih i najuspešnijih autora današnjice poslednjih mesec dana radili su na pesmi „Kriva“ koja je danas ugledala svetlost dana i istog trenutka izazvala ogromnu pažnju. „Pravo osveženje“, „Tim koji dobija“, „Ponovo revolucija“, „Ovo je vredelo čekati“ samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na internetu.

Foto: Dejan Milićević
Dragana Mirković snimila novu pesmu

Pesma je po opštem utisku nešto novo i za Draganu ali i za Cobija, a muzička zvezda je odmah po premijeri spota koji potpisuje Dejan Milićević podelila radost sa pratiocima na društvenim mrežama. Ova pesma premijerno izvođenje imaće na spektaklima u Štark areni 29. i 30. decembra za koje vlada ogromno interesovanje te je tri nedelje pre ostalo manje od deset odsto kapaciteta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike