Sin Dragane Mirković pokazao porodični vozni park, svi poređani ispred dvorca u Beču! Na jednom mestu nekoliko miliona evra! (FOTO)

08.12.2023

00:29

8

Veliki su ljubitelji automobila

Sin Dragane Mirković pokazao porodični vozni park, svi poređani ispred dvorca u Beču! Na jednom mestu nekoliko miliona evra! (FOTO)
Copyright Instagram printscreen/marko.vnm ATAImages/M.M.

Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić već dugi niz godina žive u dvorcu u Beču, a njihovo bogatstvo se ne ogleda samo u ovoj nekretnini. Naime, oni su novac ulagali u biznise, kuće i automobile, a nisu štedeli ni kada je reč o spostvenom ugođaju. 

Tako se recimo njihov sin Marko pohvalio voznim parkom koji poseduju. On je snimio desetak preskupih automobila koji su parkirani ispred njihovog dvorca, a njihova ukupna vrednost se procenjuje na oko 3.5 miliona evra, prenosili su ranije mediji. 

Poznato je da su članovi porodice Bijelić veliki ljubitelji autmobila, a u njihovoj garaži su marke Ferari, Marcedes, Lamborgini, i Rols-rojs, a poseduju i bentlija. 

Takođe, ovu vrstu strasti preneli su i na svoje naslednike, pa se tako Marko često slika i snima tokom vožnje, a njegov Instagram profil prepun je slika sa četvorotočkašima. S druge strane i ćerka Manuela ne zaostaje za njim pa je za 18. rođendan od roditelja dobila auto od 190.000 evra. 

Iako su i druge estradne ličnosti sklone kupovini preskupih vozila i ulaganju novca u ovu vrstu imovine, Dragani apsolutno niko ne može da parira, pa je tako prema procenama na drugom mestu Lepa Brena, a vrednost voznog parka Živojinovića procenjuje se na "samo" pola miliona evra.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike