"Imao sam želju da preživim i onda sam sreo Draganu Mirković!" Pevač otkrio kako mu je koleginica pomogla!

11.12.2023

11:10

0

Ovo je bio sudbinski susret

"Imao sam želju da preživim i onda sam sreo Draganu Mirković!" Pevač otkrio kako mu je koleginica pomogla!
Dragana Mirković - Copyright ATAImages/M. M.

Željku Samardžiću je bilo dosta teško na početku karijere, kada je izbegao iz rodne zemlje. U tom periodu, pevač je upoznao i Draganu Mirković.

- Kada sam ja kao nepoznat još došao u ove krajeve, sa etiketom izbeglice, sa svoje tri ćerke i mojom suprugom Majom, bila je velika neizvesnost šta će se desiti. Zapravo sam imao samo jednu želju, da preživim i da svojoj deci obezbedim ono što je osnovno. Radio sam jako vredno, pevao sam po poznatim beogradskim lokalima, i skrenuo sam nekako pažnju na sebe ljudima. Od trenutka kad sam osetio da me prigrlio Beograd, da zaista imam dosta prijatelja u Beogradu, da im je drago što sam tu, ja sam se odlučio da ne idem nigde - ispričao je Željko i nastavio.

ATAImages/Zorana Mandić
Željko Samardžić

 

- Između ostalog bila je jedna situacija dok sam pevao u restoranu "Ambasador", kod jednog divnog i dragog čoveka koji se zvao Rale, nadimak mu je bio Cvećan. Mnogo je dobar bio čovek i poštovao je to što ja radim. Iz tog razloga je me i pozvao da budem u njegovom lokalu koji je u to vreme bio jako popularan. Igrom slučaja se dešavalo da, dok sam ja pevao, da je bilo mnogo poznatih ljudi, glumaca, pevača od Bate Stojkovića do fudbalera, pevača. Dragana Mirković je bila jedna od njih. To je bio naš prvi susret - objašnjava Samardžić.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragana Mirković

 

"Ubeđena sam da će on uspeti"

Pevač je opisao koliko je Dragana bila fascinirana njegovim talentom.

- Pevao sam pesmu za pesmom, a ona je bila oduševljena i pohvalila me, mnogo joj se dopalo. To je meni je bilo kao i svaka druga noć. Drago mi je da sam upoznao Draganu Mirković. Ali nijednog trenutka se nisam nadao da ću nakon par nedelja pročitati svoje ime u novinama. Dok je ona davala intervju, rekla je da ima jedan čovek koji je poseban, koji je jako talentovan pevač i poželela mi sreću. I rekla je "ja sam ubeđena u to da će taj čovek uspeti, toliko je harizmatičan, toliko nežan."

ATAImages/ M.M.
Dragana Mirković

 

Dragana voli ljude. Ona je takav čovek. Ljubav se za ljubav daje. Vi morate dati da bi dobili. To je u životu tako. Jednostavno, ja mogu reći, kao što sam neku veče rekao na koncertu u Zagrebu, bio sam gost toj mladoj divnoj Prijovićki. Smatram da je ona moja sestra po duši. E tako mislim i za Draganu, da je ona zaista moja sestra po duši - izjavio je Željko u emisiji "Rame uz rame sa Draganom".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike