Šta se nalazi na rajder listama naših zvezda! Najviše traže vodu, a ima i nekih koji izvoljevaju: Kod ove pevačice jedno nikako ne sme

04.12.2023

08:30

0

Njihovi zahtevi uglavnom su vezani za piće i hranu

Šta se nalazi na rajder listama naših zvezda! Najviše traže vodu, a ima i nekih koji izvoljevaju: Kod ove pevačice jedno nikako ne sme
Dragana Mirković, Ceca Ražnatovć, Aca Lukas i Lepa Brena - Copyright Profimedia

Domaće, a i strane zvezde, neretko pred svoje nastupe ili velike koncerte, šalju zahteve onoga što žele da se nađe u njihovoj garderobi. To se popularno zove "rajder lista".

Aleksandra Prijović je tako, nakon prvog koncerta od pet kojih će biti u zagrebačkoj Areni, otkrila da nema velike prohteve, te da jedino traži - vodu.

- Bez porodice ne idem nigde. Jako mi je bitno da su pored mene. Na svakom koncertu su sa mnom. Uvek mi isto kažu, požele mi sreću i raduju se zbog svega što se dešava. Trudim se da im udovoljim na svaki mogući način, oni su se sigurno samo molili da sve prođe kako treba, ništa im drugo nije trebalo. Mene su roditelji i baka i deka tako naučili, da mi ništa ne treba. I mene kada pitaju, kada odem negde, šta ti treba, ja kažem samo voda - rekla je pevačica.

Pera/ATAimages
Aleksandra Prijović

A šta to vole naše zvezde?

Možda biste očekivali da zvezde poput Dragane Mirković, Lepe Brene, Cece Ražnatović, Ace Lukasa i drugih imaju velike zahteve, ali su oni posve jednostavni.

Ono što traže uglavnom je vezano za hranu i piće.

Tako, recimo, Ceca Ražnatović ima rajder listu, ali se na njoj nalazi, kao i kod Prije, samo voda.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

- Imam rajder listu, naravno, to je potpuno prirodna stvar kada se bavite ovakvim poslom. Ali što se tiče moje lične rajder liste, da sad ja nešto posebno zahtevam, isključivo nehlađenu vodu i ništa više - otkrila je ona svojevremeno.

Kod Dragane Mirković je isti slučaj, a Lepa Brena voli da je u njenoj garderobi čeka voće.

- Volim da se najedem svežih voćki. Nema neko koje posebno preferiram, sve voće je puno vitamina i minerala, tako da mi ni u kom slučaju ne može naškoditi - rekla je pevačica u jednom intervjuu.

Seka Aleksić ima rajder listu za velike nastupe, a osim vode, ona zahteva još jednu stvar koja nikako nije dozvoljena u njenom prisustvu.

Ono više od te vode, za koju tražim da je negazirana i da nije hladna, a podvučeno je crvenom olovkom, jeste da se u bekstejdžu ne puši. Znači cigarete - no! - rekla je Seka u jednoj emisiji.

ATAImages/M. M.
Seka Aleksić

Aca Lukas nema velike prohteve, a on, kao i Tanja Savić, vole samo da budu u dobrom hotelu smešteni.

Jedina ličnost o kojoj se polemisalo kada je rajder lista u pitanju je Jelena Karleuša

Iako ona nikad o tome javno nije pričala, desilo se jednom prilikom da su se proširile glasine da je u rajder listi tražila da se u bekstejdžu nađe, ni manje ni više, nego papagaj!

Pored toga, navodno je tražila vodu svetskog proizvođača, neprskane jabuke, grickalice bez glutena. Isključivo traži garderobu bez prozora i da ispred ima parking, ali i obezbeđenje. Na bini moraju biti dva ventilatora. Da li je Jelena promenila svoje zahteve ili ne, sada je nepoznato.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

Dženan Lončarević je zahtevao da ga nakon silaska sa bine na koncertu na Tašmajdanu čekaju voda, čokoladne bananice i knedle sa šljivama i kremom. Zorica Brunclik i Miroslav Ilić traže da probaju tradicionalna jela kraja u kojem gostuju, a prilikom jednog koncerta u Makedoniji njihov zahtev su bile paprike.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike