Sofra i te kako planira zajedničku budućnost s lepom doktorkom: Svadbu smo mogli da napravimo još za moj rođendan! (VIDEO)

28.11.2023

08:30

0

Harmonikaš ne krije da maksimlano uživa u ljubavi

Sofra i te kako planira zajedničku budućnost s lepom doktorkom: Svadbu smo mogli da napravimo još za moj rođendan! (VIDEO)
Aleksandar Sofronijević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandar Sofronijević sinoć je pucao od ponosa na događaju organizovanom povodom objavljivanja novog albuma Nedeljka Bilkića, „Hvala Bogu", iza kog stoji kao producent u okviru kuće „AS Studioton". Harmonikaš je naglasio da je presrećan što je „jedna pevačka legenda u ruke mladog muzičara stavila nešto tako važno". Sa druge strane, u razgovoru za 24sedam, osvrnuo se na još jednu lepu proslavu - njegov 40 rođendan, kada ga je devojka na poseban način iznenadila.

Takođe, kako se sa njima i njena porodica te večeri veselila, Sofra koji ne krije koliko uživa u ljubavi sa lepom doktorkom prokomentarisao je da je tada i do svadbe moglo da dođe.

Aleksandar sofronijević sa devojkom, Instagram screenshot / sofronacc
 

- Bilo je mnogo neverovatnih poklona, a meni najdraži bio je od devojke. Nećemo da kažemo šta je. Sam sam to hteo da kupim, a ona je to osetila i baš je pogodila. Iznenadila me je. Čekala me je! Kad sam se vratio sa svirke, nije spavala. Spremila mi je tortu i taj poklon me je čekao u dnevnoj sobi - počeo je svoju priču Aca, kom je samo čudna bila uloga gosta; obično, on je taj koji muzikom drage volje uveseljava i one koji su tada bili u njegovom okruženju.

- Mogli smo i svadbu da pravimo, ali dobro, o tom - potom - dodao je zatim, pa smo ga onda upitali da li to već ima kakvu viziju kada su veridba, pa čak i svadba u pitanju.

- Imam odličnu ideju! I koncept. Žao mi je samo što neke naše kolege, koje više nisu sa nama, neće biti tu... - kazao nam je Sofronijević, koji sudeći po tome kako priča o svojoj vezi i te kako deli sa devojkom sliku zajedničke budućnosti.

 

 

- Nadam se da smo sada na pravom putu. Volimo se, poštujemo, uvažavamo. Poštujem njenu struku, karijeru, ona moju. Vreme koje imamo provodimo zajedno i uživamo u ljubavi - dodao je muzičar, koji je, pošto smo ga pitali hoće li se uskoro organizovati i proslava u znaku ljubavi, zagonetno sa smeškom odgovorio:

- Bićete blagovremeno obavešteni.

Sa druge strane, baš kao i od njega, njena okolina ima od nje ista očekivanja - što vas sve čeka u videu koji sledi zajedno s anegdotama vezanim za saradnju s Bilkićem, koje će Sofra zasigurno zauvek pamtiti. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike