Aca Sofronijević otpočeo zajednički život sa devojkom! Otkrio da li ih porodice pritiskaju da se venčaju: Mi imamo svoj put

14.09.2023

08:30

1

Popularni harmonikaš i lepa doktorka su našli jedno u drugom srodnu dušu

Aca Sofronijević otpočeo zajednički život sa devojkom! Otkrio da li ih porodice pritiskaju da se venčaju: Mi imamo svoj put
Aleksandar Aca Sofronijević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandar Aca Sofronijević, kako je 24sedam prvi pisao, već neko vreme uživa u novoj ljubavnoj vezi sa zgodnom plavušom, doktorkom koja je osvojila njegovo srce.

Osim što vredno radi, on i te kako ima vremena da bude posvećen izabranici, pa su tako na više destinacija letovali ovog leta.

- Bilo je vremena za odmor, moram da priznam i baš sam se lepo odmorio. Bili smo u Španiji, posle smo bili u Crnoj Gori gde smo odmorili baš dobro, pa smo onda svirali jedan lep događaj u Opatiji, tamo smo isto ukrali malo vremena da se provedemo. To je za sada do kraja ove godine, pa ko živ, ko mrtav, Bože pomozi - rekao je Aca za 24sedam kroz smeh.

Instagram screenshot / sofronacc
Aca Sofronijević sa devojkom

Kako nam je priznao, sa nežnijom polovinom je otpočeo i zajednički život.

- Da, živimo zajedno, uživamo, ja sam jako srećan, a i ona - rekao je harmonikaš, a onda nam otkrio i da li ih porodice pritiskaju da naprave svadbu:

- Ne, oni su svi u svom fazonu, znaju da smo mi određeni ljudi, imamo naše puteve, karijere, a sve će doći na svoje kada zatreba.

Otkako je otvorio svoju producentsku kuću, sarađuje sa vrsnim izvođačima, a nama je otkrio da li misli da postoje danas mlađi izvođači koji bi mogli da naslede neke od naših muzičkih legendi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Sofronijević

- Moram da kažem da postoje fantastični mladi ljudi, ima ih mnogo, ali iza njih niko ne stoji. Zato mi kao producentska kuća pružamo resurse i želimo da se ljudi jave da sarađujemo i da se što više muzike svira. Svako vreme ima svoju muziku, ali ćemo praviti nešto lepo, kao što danas radi Aco Pejović, sa fantastičnim pesmama, koje su prava poezija - rekao je Aleksandar.

Da li planira da zasvira i u beogradskoj Areni, ali i šta nam je još popularni harmonikaš ispričao, pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike