Aca Sofronijević ima novu devojku! Mesecima uživa pored prelepe doktorke: Otkrio čime ga je osvojila!

24.02.2023

12:55

1

Ovu vest, harmonikaš je strogo čuvao od medija

Aca Sofronijević ima novu devojku! Mesecima uživa pored prelepe doktorke: Otkrio čime ga je osvojila!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandar Sofronijević jedan je od najtraženijih harmonikaša sa svojim orekestrom, a osim što je zadovoljan kako mu ide posao, odnedavno je srećan i u ljubavi.

Kako saznaje 24sedam, Aca je u vezi već nekoliko meseci sa predivnom devojkom, izvesnom doktorkom koja ima sličan temperament i ljudskost u sebi kao i njen poznati dečko, što ih je najviše i zbližilo, otkriva naš izvor.

Antonio Ahel/ATAImages
Aca Sofronijević

- Njih dvoje su divni, toliko su se zaljubili da se ne odvajaju, a često i putuju zajedno. Iako Aca puno radi, on svaki slobodan trenutak provodi sa devojkom. Ona je uspešna mlada doktorka i ima razumevanja za njegov posao. Veza im je ozbiljna, upoznali su porodice jedno drugom. Međutim, Aca je odlučio da ovaj put baš skriva vezu, zapravo oboje ne žele da se o njihovoj vezi piše u medijima - ispričao je za 24sedam izvor blizak harmonikašu, dodajući da je Sofra osvojio srce "prelepe plavuše".

Kako bismo saznali više detalja, pozvali smo Sofronijevića, pa nam je iznenađeno potvrdio lepe vesti.  

- Imam nekog, reč je o normalnoj i toploj devojci, ali nemojte više ništa da me pitate jer ne želim da govorim o tome - istakao je Aca, potvrđujući da je veoma srećan u vezi.

Prethodno bio u ljubavi sa voditeljkom

Sofra je do sredine prošle godine bio veren sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk, ali ta veza nije opstala. Jednom prilikom ispričao je da su shvatili da nisu jedno za drugo, pa su stavili tačku na sve. On je tada za 24sedam rekao da jednostavno nisu mogli da nastave zajedno.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sanja Ćulibrk

- Mislim da nije teško, nama je bilo super dok je trajalo, ali došli smo do jedne tačke posle koje nismo mogli da nastavimo dalje. Posle nekog vremena nastanu razlike koje nisu mogle da se pomire, morali smo to da prekinemo, žao mi je, život ide dalje i mislim da je tako bolje i za jedno i za drugo - rekao je tada za naš portal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike